Jorge Sanz a Belén Esteban: «Tu i jo vam lligar una nit»

En una entrevista a 'Sábado Deluxe', l'actor va revelar un suposat idil·li amorós amb la princesa del poble

Jorge Sanz a 'Sábado Deluxe'
Jorge Sanz era convidat a 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

Jorge Sanz assistia dissabte passat a ‘Sábado Deluxe’ per concedir una entrevista on va revelar detalls fins ara desconeguts per l’audiència, mentre rememorava els seus millors anys com a actor. Jorge Javier Vázquez, com és habitual, va preguntar a fons aspectes sobre la vida sexual de l’actor, ja que a la seva època va tenir molt d’èxit i era considerat una icona sexual del nostre país.

Tal com afirmava el mateix presentador: «Eres el Mario Casas de l’època», cosa que Belén reafirmava des de la seva cadira: «A mi m’encantava de petita». Va ser aleshores que Jorge Sanz va destapar-se una mica i va revelar un secret que fins ara no sabia ningú: «Belén, tu i jo vam lligar una nit», aconseguint que Belén es ruboritzés i s’intentés amagar tapant-se la cara mentre, avergonyida, demanava a Jorge Sanz que no revelés cap més detall sobre el tema.

 

Belén Esteban després de la confessió de Jorge Sanz
Belén Esteban després de la confessió de Jorge Sanz | TELECINCO

 

Jorge Sanz sobre la vida: «és una successió de putades»

Si el suposat moment amorós amb Belén Esteban no va deixar ningú indiferent, tampoc ho van fer les revelacions que l’actor va anar realitzant a mesura que l’entrevista avançava. Per exemple, quan Jorge Sanz explicava que els seus pares no el van deixar fer Verano Azul, quan Mercero l’havia escollit: «Els meus pares no em van deixar. (...) El meu pare em deixava fer pel·lícules si acabava bé al col·legi i no em tornava un idiota».

 

Entre les confessions de l’actor, es va entreveure una vida dura en què entre altres coses, ha hagut de fer front a problemes econòmics a causa de la falta de projectes; però el pitjor moment el va viure quan es va morir la seva dona Paloma el passat gener, a causa d’un càncer de pàncrees: «La vida és una successió de putades. (...) era una meravella de dona, divertida, un encant...». També va confessar que havia sofert un infart 5 anys abans i que el que més li preocupava en aquell moment era deixar sols als seus fills, sobretot a Merlín, qui pateix fibrosi quística: «La malaltia del meu fill m’ha fet millor persona, m’ha fet més dur».

Jorge Sanz parla amb Jorge Javier Vázquez
Jorge Sanz parla amb Jorge Javier Vázquez | TELECINCO

 


Comentaris

envia el comentari