José Ángel i Marina a 'First Dates'

José Ángel rep la cobra més sonada de 'First Dates': «Me n'he adonat»

José Ángel es va quedar tan perplex com els espectadors del programa

A 'First Dates' hi acudeix gent que vol trobar l'amor. Hi ha qui ho aconsegueix i hi ha qui no. En alguns casos, fins i tot hi ha qui ha marxat del restaurant a mig sopar. I dimecres a la nit es va fer història en aquest sentit.

José Ángel va ser víctima de la cobra més sonada i inesperada que s'ha vist al programa. La noia amb qui va tenir la cita li va dir una cosa amb què tancava la porta a que se seguissin coneixent i que el va deixar estupefacte.

José Ángel té una cita amb Marina a 'First Dates'

Marina, una peixatera d'Almería de 24 anys, va ser la primera a arribar al restaurant, i es va presentar com una persona de «personalitat arrasadora». Tot seguit, va reconèixer: «En l'amor, la veritat és que m'han anat bé les coses, perquè tots els nois amb qui he estat m'han estimat, tot i que al final ho acabéssim deixant perquè no teníem la mateixa filosofia de vida».

«Soc molt tradicional. Vull tenir feina estable, que la tinc, i una casa. M'agradaria opositar a la Guàrdia Civil o la Policia Nacional», va afegir.

«El meu somni, des de petita, sempre ha sigut formar part de la Policia Nacional o de la Guàrdia Civil. Vaig pensar d'entrar a l'exèrcit, però vaig preferir aprofitar la feina que tinc, perquè la puc compaginar amb els estudis. I perquè no m'he de sacrificar tant, és més relaxat».

Així mateix, va deixar palès que buscava un noi «més alt que jo. També m'agrada que siguin respectuosos, alegres i, sobretot, que siguin feliços».

Marina i José Ángel ballant al reservat del restaurant de 'First Dates'
Marina i José Ángel s'ho van passar molt bé | Mediaset

Després d'aquestes peticions, va arribar José Ángel un cambrer murcià de 35 anys. Per a presentar-se, va dir: «M'encanten les bromes i els acudits. M'agrada riure».

Només veure's, el feeling entre ells es va fer evident, i van donar inici a una vetllada que va ser molt agradable i divertida.

Marina fa la cobra a José Ángel

Físicament tots dos van reconèixer que s'havien agradat, i aquest va ser el punt de partida per a un sopar que va anar molt bé. El més primordial va ser que van trobar un punt de connexió: tots dos estan estudiant per a ser policies.

Van parlar de futbol, de les seves aficions, de la feina i dels hàbits d'alimentació de cadascú. I la veritat és que coincidien en moltes coses i van riure molt. Sobretot quan es van menjar les postres al reservat mentre ballaven.

Amb aquestes circumstàncies, estava clar que l'amor podia fluir entre ells. És més, ell també ho va pensar. Per això, quan van haver de decidir si es volien tornar a veure, ho va tenir molt clar.

José Ángel, que va mostrar la seva faceta de cavaller fent un petó a la mà de Marina, no va dubtar a manifestar: «He estat molt a gust. M'has semblat una noia agradable, molt propera i bastant divertida».

I després, va afegir: «Tindria una segona cita amb ella perquè m'ha semblat agradable i em fa curiositat. La vull conèixer una mica més».

Ella, per la seva banda, va exposar: «La veritat és que jo també he estat molt a gust amb tu, i m'has semblat un noi fantàstic. Crec que tenim moltes coses en comú”. Amb aquestes paraules semblava que també volia tenir una segona cita amb ell, però ens va sorprendre.

Va optar per fer-li una cobra inaudita que ha fet història al programa. I és que va manifestar: «Trobo que ets un xaval fantàstic, i la cita se m'ha fet curta. Però he descobert que m'agraden les dones».

Després de sentir això, ell es va quedar perplex, i del mateix nerviosisme no va poder evitar posar-se a riure.

No obstant això, de seguida va descobrir que era mentida. La jove li va dir: «És broma, sí que vull una segona cita amb tu. Ho he dit per a posar-te nerviós». I és clar que ho va aconseguir.