Telecinco deixa en evidència totes les mentides d'Avilés en directe, i ell ho admet tot

Mentre el seu programa defensa la presumpció d'innocència, ell ha confessat desenes de mentides

José Antonio Avilés
José Antonio Avilés va protagonitzar una tensa nit a l'especial de 'Supervivientes' | Telecinco

El que tots imaginàvem ha passat. Mentre tots els programes de Telecinco s'afanyaven a treure testimonis que desenmascaraven a José Antonio Avilés, el seu programa 'Viva la vida' es passava els caps de setmana tirant pilotes fora i escudant-se que no tenien proves per poder acusar-lo. Excusa sorprenent si ve d'un programa de Telecinco on les suposicions i acusacions són la gasolina que fan girar les turbines d'aquests programes.

Però ara la història ha fet tal gir que serà difícil que el programa d'Emma García pugui sortir victoriós diumenge que ve sense acabar donant la raó a tots aquells que els acusen de ser massa benèvols amb el seu col·laborador.

Avilés, al descobert

Ell mateix ha admès en l'especial d'aquesta nit de 'Supervivientes' moltes de les seves malifetes. Ha començat el seu discurs admetent que ha viscut una vida paral·lela, on la fantasia i la mentida eren els ingredients clau de totes les estafes que han acabat aflorant.

El primer que ha confessat ha estat que s'ha inventat ser llicenciat en Periodisme, enganyant fins i tot a la seva mare, fent-li creure que gaudeix d'una formació universitària que ni tan sols ha començat.

Els diversos deutes d'Avilés

Només amb l'inici de les seves afirmacions ja ha deixat a tothom enganxat a la televisió. Però això no ha estat tot. El col·laborador ha admès haver realitzat transferències amb comptes en les quals, era coneixedor que no hi havia fons. A més, ha confessat tenir deutes i deure diners a diverses persones, moltes d'elles exposades al plató de 'Sálvame'.

Entre aquests deutes es troben el pagament d'un sofà d'altes qualitats, passejades en cotxes de cavalls, nits d'hotel i altres pagaments relacionats amb la seva vida de fantasia que per res es correspon amb la seva vida real.


Comentaris

envia el comentari