Belén Esteban en una imagen antigua

Una cara coneguda vol fer fora Belén Esteban de Telecinco

José Antonio Avilés es compara televisivament i professionalment amb Belén Esteban, segons María Patiño

José Antonio Avilés s'ha passejat pels diferents programes de 'Telecinco' per mostrar el seu penediment per haver-se inventat una vida i haver enganyat i quedat a deure grans quantitats de diners a molts petits empresaris. Però, en les últimes hores segons ha revelat aquest dimecres, 10 de juny, la col·laboradora María Patiño a 'Sálvame Naranja', «el seu discurs és completament oposat» després d'haver estat testimoni d'unes quantes trucades en què el col·laborador cordovès parla sincerament de com se sent des que ha demanat perdó per tot el que va fer.

José Antonio Avilés «es defineix com la gran revelació de Mediaset»

«Es defineix com la gran revelació de la temporada a 'Mediaset', es compara televisivament i professionalment a hores d'ara amb Belén Esteban», ha confessat la presentadora de 'Socialité' al programa de Jorge Javier Vázquez.

José Antonio Avilés mirant de reüll al plató de 'Viva la vida'
José Antonio Avilés afirma comparar-se televisivament amb Belén Esteban, segons María Patiño | Mediaset

El programa de 'Telecinco' també ha parlat en directe amb dues persones que confessen que el col·laborador de 'Viva la vida' encara els deu diners, tot i que Avilés ha assegurat que tots els seus deutes han quedat resolts en els últims dies.

Una etiqueta de Twitter en contra d'Avilés, l'última protesta en xarxes socials

La pilota està a la teulada de ‘Telecinco’ i, malgrat els seus escàndols, pot donar-li una oportunitat per a continuar comptant amb ell en alguns dels seus programes capdavanters. La cadena rebia diumenge passat nombroses crítiques a les xarxes socials per convidar-lo al debat final de ‘Superviventes’.

A més, en els últims dies, una etiqueta a ‘Twitter’ va ser promoguda per molts usuaris: #AvilésFueraDeTV. D'altra banda, en el plató de ‘Sálvame’, Jorge Javier Vázquez li tirava indirectes a l'exsupervivent relacionades amb totes les seves mentides.