José Antonio Avilés posa en un seriós compromís a la productora de 'Viva la vida'

El col·laborador hauria involucrat la productora en un tema molt seriós

Avilés, el presumpte estafador de 'Supervivientes' | Telecinco

Les mentides de José Antonio Avilés van arribar als mitjans despertant les rialles i la curiositat dels seus companys de plató i també dels espectadors que escoltaven amb afany les gestes del col·laborador de 'Viva la vida'. Ara, a poc a poc, es van coneixent noves dades, que, algunes, poden tenir unes conseqüències molt greus per al fals periodista i que, fins i tot, podrien portar-lo a perdre el seu lloc de treball.

Antonio Montero ha explicat a 'Sálvame' que una galerista s'ha posat en contacte amb ell per explicar-li que va rebre una trucada d'Avilés en la qual li sol·licitava uns quadres per poder instal·lar-los al seu saló. Montero va assenyalar que es veurien en un seguit de videotrucades que realitzaria al programa d'Emma García.

A l'hora de pagar aquestes obres d'art, segons Montero, Avilés va dir a la propietària que aquests quadres serien pagats per la productora de 'Viva la vida' i que els pagarien en concepte de decorats de plató.

Lògicament, el col·laborador va mentir i la galerista mai va rebre l'abonament d'aquestes obres d'art. Amb tan mala sort, un dia Avilés es va trobar a l'AVE el fill de la galerista i li va sol·licitar aquests imports, sense obtenir resposta d'Avilés. Finalment, l'empresària va anar a parlar amb el pare del jove, qui li va dir que només podia parlar amb ell per intentar que li pagués la quantitat concreta, però això mai va ocórrer.

Avilés segueix sumant desenes de deutes i mentides

Durant la tarda, 'Sálvame' ha revelat nous testimonis que han explicat els negocis fraudulents del col·laborador, entre els quals es troben deutes en conceptes de robaserveis prestats i no abonats i col·laboracions laborals que va cobrar però que mai va realitzar.


Comentaris

envia el comentari