Un concursant de 'Supervivientes' amenaça en abandonar l'illa

El tertulià s'ha enfonsat i ha començat a plorar

Jorge Javier Vázquez presentant una gala de 'Supervivientes'
El tertulià s'ha plantejat abandonar el concurs | GTRES

Un dels concursants més polèmics de la nova edició de 'Supervivientes' ha demanat la seva sortida del concurs de Mediaset. José Antonio Avilés participa en totes les discussions i li és molt fàcil trobar un argument per entrar en el joc. Tot i la facilitat per discutir, ha quedat ben clar que no accepta les derrotes i pot arribar a actuar de forma extrema.

Tal com ha passat amb l'última polèmica que ha protagonitzat amb Bea. El motiu de la discussió ha estat un coco que Avilés ha obert sense el permís dels seus companys. La reacció de Bea va ser atacar al seu company dient-li que es dedica a complicar l'existència dels altres companys.

Suescun, el suport d'Avilés

Durant la discussió Avilés ha comptat amb el suport de Cristian Suescun, que com a Deu a donat la cara per ell i s'ha enfrontat a Bea, que en aquest cas jugava el paper de la dolenta amb el col·laborador de 'Viva la vida'. Uns minuts més tard, Bea ha rebaixat el to i això ha provocat que Avilés s'enfonsés demanant, fins i tot, que el fessin fora del concurs i li donessin un vol de tornada a Espanya.

El tertulià també ha confessat que el mata no saber com estan portant el seu pare i la seva mare el seu pas pel concurs. Els seus companys l'han volgut animar i lii han dit que la seva família estarà bé sempre que el vegin feliç i content a l'illa. De moment, Avilés continua concursant.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari