IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'escàndol sobre possibles relacions íntimes entre dos concursants abans de 'SV'

La notícia que ha donat Kiko Hernández encara no ha esclatat a Hondures

Jorge Javier Vázquez presentant una gala de 'Supervivientes'
Tot sembla indicar que José Antonio Avilés i Antonio Pavón haurien estat junts en una ocasió | EspañaDiario

El col·laborador de 'Sálvame' Kiko Hernández va deixar anar una de les bombes més sorprenents que afectarà l'edició de 'Supervivientes'.

Segons ha confirmat des del programa estrella de Telcinco, José Antonio Avilés, concursant del 'reality', havia mantingut una relació més que professional amb un altre concursant de l'actual edició del programa de supervivència. Kiko Hernández ha explicat que tot va ocórrer el mes de juny, quan els dos concursants van coincidir a l'hotel madrileny on la producció de Telecinco allotja a tots els convidats que no compten amb domicili a la ciutat.

La coincidència que uneix dos concursants

Avilés es trobava allotjat en aquest hotel de la capital a causa de les seves col·laboracions a 'Viva la vida', allà va coincidir amb un convidat de 'Sábado deluxe' que tornava a l'hotel després d'una entrevista. El programa es guarda el nom però sí que han revelat que va ser un home i veient les coincidències de convidats amb el mes de juny, l'únic concursant de 'Superviventes' que va estar al plató del 'Deluxe' va ser Antonio Pavón que va acudir per a encarar-se a Aneth, l'amiga d'Isabel Pantoja.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ara enemics

La veritat és que des que va començar el concurs els dos han estat rivals i han protagonitzat les discussions més impactants de l'edició. Mancant confirmació oficial, les pistes aportades pel programa i les informacions aportades per altres mitjans, vindrien a confirmar aquesta trobada íntima en un dels mesos de més calor de l'any.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari