José Antonio Avilés torna a l'atac: Enxampat amb una altra gran mentida

L'exconcursant de 'Supervivientes' ha tornat a protagonitzar una nova polèmica després d'explicar una altra de les seves mentides

José Antonio Avilés en la imatge promocional de 'Supervivientes'
José Antonio Avilés serà el nou concursant de la pròxima edició de 'Ven a cenar conmigo Gourmet Edition' | Telecinco

Al món de la televisió sol succeir que quan algú genera polèmica, sol provocar també que l'audiència augmenti. Tant és així que les cadenes solen aprofitar-se d'aquestes situacions. 

I ara aquest és el cas de José Antonio AvilésTelecinco, que com més programes hi ha que carreguen contra ell i desmenteixen tot el que ell explica, la cadena de Mediaset més protagonisme li dona. 

Aquest cap de setmana, l'exconcursant de 'Supervivientes 2020' ha tornat a ser un dels temes més comentats de Telecinco, que segueix jugant al mateix joc de destapar i denunciar les seves mentides per mantenir i pujar els seus espectadors. 

El passat dissabte es va descobrir la notícia que Avilés formaria part de la pròxima edició de 'Ven a cenar conmigo Gourmet Edition', al costat de Gianmarco i Yurena, fet que suposa un nou projecte a la cadena de Mediaset

«Ets mentider i no tens necessitat»

No obstant això, quan només havia passat un dia des que va sortir a la llum la nova participació del periodista, el col·laborador tornava a ser notícia a 'Viva la vida', un altre dels programes de Telecinco, però aquesta vegada per una de les seves moltes mentides.

Allà va assegurar que María Teresa Campos i Alejandra Rubio protagonitzarien un reportatge d'una coneguda revista, una cosa que àvia i filla van negar rotundament. Davant d'això, va manifestar que la informació l'havia conegut a través de Diego Arrabal. 

Aquest fet no va agradar gens al paparazzi i al qual no va tenir més remei que contestar vigorosament. «Em sorprèn que, després de tot el que t'ha passat, segueixis mentint. Ets un mentider. L'únic que et demano és que no menteixis perquè per a mi no és una broma. Em fa llàstima». 

I és que José Antonio Avilés ha aconseguit arribar tan lluny gràcies a les seves mentides, una cosa que a més d'aconseguir omplir-li de diners les butxaques, també han reconegut els seus companys. 

«No pots ser protagonista sempre. Ets mentider i no tens necessitat. Això et fa perdre. Tens una cosa molt bona, que és la constància, però et perd aquesta imaginació... Perds la credibilitat», han estat les paraules de Toñi Moreno cap al col·laborador.


Comentaris

envia el comentari