José Carlos Bernal en una imatge d'arxiu

José Carlos Bernal, marit de Carmen Borrego, i el secret que turmenta a les Campos

José Carlos Bernal està plenament integrat a la família Campos

José Carlos Bernal, segon marit de Carmen Borrego, s'ha convertit en una de les cares més perseguides de la crònica social. Forma part de la família Campos des de fa molts anys, però mai havia tingut tanta atenció com ara. Segons ha sortit publicat, és un home discret que no vol saber res de la premsa, encara que és cert que ha coquetejat amb els mitjans.

El marit de Carmen Borrego ha posat davant dels reporters en repetides ocasions i fins i tot ha trepitjat diversos platós de Telecinco per recolzar la seva dona. Això l'ha situat al centre de totes les mirades i certs periodistes comencen a remoure el seu passat. Gràcies a certes investigacions coneixem que el cunyat de Terelu Campos té dues filles: Mayte i Arantxa.

Carmen Borrego ha intentat protegir el passat del seu marit perquè sap que alguns paparazzis són massa insistents. Entén que la família de Bernal és completament anònima i té por que la premsa rosa els converteixi en personatges públics. El problema és que no ha pres les mesures pertinents perquè tothom sap com ha estat la vida del seu marit.

Carmen Borrego i Terelu Campos, totes dues plorant
Carmen Borrego i Terelu Campos haurien fet les paus gràcies a José Carlos Bernal. | Catalunya Diari

José Carlos va estar casat abans d'entrar al clan Campos i va tenir dues filles amb qui sempre ha mantingut un tracte fantàstic. Una, Mayte, és la responsable de tot el que ha passat, ja que va ser el nexe d'unió entre Carmen i Bernal. Segons ha sortit publicat, la parella es va conèixer gràcies a ella i des de llavors han format un equip perfecte.

Terelu Campos està encantada amb el seu cunyat José, arribant a assegurar que és el millor que li ha passat a la família en molt de temps. Recentment va revelar a 'Viva la Vida', espai on col·labora, una dada que ningú coneixia i que està donant molt a parlar. Sembla que la guerra de les Campos s'ha solucionat gràcies a la intervenció del marit de Borrego.

José Carlos Bernal i la seva relació amb Edmundo

José Carlos no està acostumat a ser el protagonista de determinades polèmiques, per això la família Campos intenta protegir-lo. María Teresa Campos, la matriarca, no vol que la premsa parli dels secrets del seu gendre perquè considera que tots tenim un passat. Bernal no té res a amagar, però és cert que la seva vida pertany a la seva més estricta intimitat.

El públic desconeixia que el marit de Carmen té dues filles i que una, Mayte, és la responsable de la seva última història amorosa. Segons certs periodistes, Edmundo Arrocet, exparella de María Teresa Campos, és una de les persones que més coses sap sobre ell. Suposadament l'humorista va aconseguir-li una feina quan ell estava en un dels seus pitjors moments professionals.

Carmen Borrego ha fet tot el possible per protegir la intimitat del seu marit, però és impossible frenar certs escàndols. No pot evitar que els paparazzis el persegueixin perquè ell ha estat el primer a participar en alguns espectacles. Tot ho ha fet pel bé de Borrego, encara que és possible que no pensés en les conseqüències que generarien els seus moviments.

José Carlos Bernal és la mà dreta de Terelu Campos

José Carlos ha patit molt durant la guerra de les Campos perquè ell tenia una relació molt especial amb la seva cunyada Terelu. Recordem que Carmen Borrego ha estat un temps sense tenir contacte amb Terelu Campos perquè totes dues estaven enfrontades. Afortunadament el conflicte és cosa del passat i sembla que la pau ha arribat gràcies a la intervenció de Bernal.

María Teresa Campos també està encantada amb el seu gendre i no permet que ningú el situï al centre de totes les mirades. La presentadora ja no forma part de l'univers televisiu, tot i que continua tenint una certa influència. És una persona molt respectada i la premsa té en compte la seva opinió abans de fer certs moviments.