ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

ÚLTIMA HORA

Detecten un nou cas de coronavirus a València

GRATIS AL TEU MÒBIL!

T'enviem gratis totes les últimes hores de cor! Clica aquí!

Foto: L'abans i el després d'un concursant de 'La isla' molt operat

El jove es va sotmetre a la intervenció abans de participar en el programa
José es va sotmetre a un tractament estètic | Telecinco

 

El gran èxit i revol que ha causat el programa estrella de Mediaset, 'La isla de las tentaciones' ha estat una sorpresa per a tots. Els seguidors del programa han acompanyat als concursants del format en cada pas que feien en la seva relació o quan, en cas contrari, la relació es trencava cada cop més. Un programa on hi ha hagut de tot i on els protagonistes de la història més bonica han estat José i Adelina.

 

Precisament, José, Guàrdia Civil de professió, va compartir a través de les xarxes socials una fotografia on explicava que s'havia sotmès a un tractament estètic per ampliar la seva massa capil·lar perquè patia alopècia.

 

 

El resultat ha estat brutal

El concursant explicava que per solucionar el seu problema va decidir posar-se en mans del doctor Fernández Brito, qui en el seu moment va compartir l'abans i el després de la intervenció de José. Les imatges parlen per elles mateixes i el resultat va ser un èxit. Veient els bons resultats no hi ha dubte que al doctor Brito no li faltaran clients.

 

 

També et pot interessar...