José Luis Gil, actor de 'La que se avecina', va conèixer a la seva dona Carolina Montijano quan tots dos eren actors de doblatge

Ambdós eren actors de doblatge
José Luis Gil a la presentació de la setena temporada de 'La que se avecina' | GTRES

 

José Luis Gil ha explicat com i on va conèixer la seva dona. Conegut per encarnar a Enrique Pastor a 'La que se avecina' o per haver posat veu al personatge de Buzz Lightyear de 'Toy Story', l'actor ha concedit una entrevista a ‘Diez Minutos’ i en aquesta ha explicat diferents coses sobre la seva vida —personal i professional— que han cridat l'atenció de molts.

 

L'actor ha desvelat que va conèixer a la seva dona quan era actor de doblatge. «Ella és actriu. Els dos teníem una edat molt semblant i la mateixa professió», assegura. I és que la seva dona és l'actriu de doblatge Carolina Montijano, coneguda per haver doblat a personatges de pel·lícules o sèries com a Sexe a Nova York, Els Soprano o True Blood.

José Luis Gil explica, a més, com compagina la vida familiar amb la seva dona i els seus fills. «La d'actor és una feina de contínues renúncies. Compatibilitzar família i feina no sempre és fàcil, però a hores d'ara de res serveix lamentar-se. M'ha anat prou bé».

 

Així mateix, l'actor prossegueix: «Dono gràcies a la meva família perquè en aquest aspecte sempre han estat molt comprensius amb mi».

 

La fama el va «desbordar»

L'actor de ‘La que se avecina’ assegura que l'èxit aconseguit primer amb ‘Aquí no hay quién viva’ i després amb l'actual sèrie de Telecinco, a la qual treballa a dia d'avui, va suposar molts canvis a la seva vida. «Em va afectar perquè em va canviar la vida, tot i que jo vaig intentar prendre-m'ho amb naturalitat. La popularitat és conseqüència de la feina d'un actor...  Però que tothom et reconegui pel carrer arriba a ser aclaparador. Allò em va desbordar».José Luís Gil, a part, assegura també que defuig de la fama. «La fama s'ha convertit en una professió. Però no ho és per a mi, ja que jo mai faig vida social. La feina m'ocupa tantes hores al dia, que no tinc temps per dedicar-me a res més», explica.

 

José Luis Gil en una escena de 'Aquí no hay quien viva' | FormulaTv

Les series que l'han dut a l'èxit

Només té bones paraules per 'Aquí no hay quien viva' i 'La que se avecina', dues series que li han «canviat la vida». Tot i això, l'actor no es mossega la llengua i comenta: «En un primer moment... Mai vaig arribar a pensar que haurien funcionat tan bé».

 

En referència a ‘Aquí no hay quien viva’ diu que, quan li van oferir el paper de Juan Cuesta, li va semblar «molt divertit», però va pensar que «seria cosa de tres mesos».

 

«Nosaltres vam signar quatre capítols i vam marxar de vacances. Era l'època d'en Luis Merlo i Emma Penella i aquests, per sorpresa nostra, van dir-nos dies després que n'havíem de rodar fins a 13l», explica l'actor sobre la sèrie.

 

Finalment, en referència a 'La que se avecina’ també va tenir dubtes. «Va néixer amb molts prejudicis. L'audiència pensava que s'assemblaria a l'anterior», assegura l'actor. Malgrat això, la sèrie de Telecinco també va ser un gran èxit i ara, José Luis Gil segueix triomfant amb el seu paper d'Enrique Pastor a l'eixelebrada comunitat de veïns.

 

José Luis Gil a 'La que se avecina' | Telecinco

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris