Muntatge de fotos de José Luis Gil amb Antonio Pagudo.

Un company de 'La que se avecina' confirma els pitjors pronòstics sobre José Luis Gil

Notícies preocupants sobre l'estat de José Luis Gil, actor conegut de 'La que se avecina'

El passat 1 de desembre José Luis Gil, conegut pel seu paper d'Enrique Pastor a La que se avecina o Juan Cuesta a Aquí no hay quien viva, patia un infart cerebral. Avui dia, el conegut actor encara es continua recuperant, encara que molt lentament i des de casa.

José Luis Gil va haver d'ingressar a l'Hospital Nuestra Señora del Rosario, al carrer Príncep de Vergara de Madrid, fa tres mesos a causa d'un ictus isquèmic agut hemisfèric esquerre.

José Luis Gil posant seriosament
Preocupa l'estat de José Luis Gil. | Europa Press

Per sort, un mes més tard, l'intèrpret rebia l'alta per poder continuar recuperant-se des del seu domicili i fent una rehabilitació en un centre especialitzat.

Preocupació per l'estat de José Luis Gil

Aquesta setmana, un amic de José Luis Gil ha parlat sobre l'estat de l'actor, del qual no coneixem gaires informacions en els darrers temps.

Antonio Pagudo ha anat aquest dijous al Festival de Màlaga i ha donat detalls sobre com es troba José Luis. «Bé, ara mateix toca respectar una miqueta, estar tranquils i escoltar el que diu la família, els comunicats que dona la família i res, donar suport». Així s'ha expressat Pagudo, protegint així la privadesa de l'actor.

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
A José Luis Gil li va canviar la vida el passat 1 de desembre. | Europa Press

Alhora, aquest ha volgut destacar com ha estat treballar amb Gil i com el valora dins de la professió. «Ja sabeu com és com a actor i com a persona és meravellosa. Tota la força i tot l'afecte, i endavant», ha valorat.

Antonio Pagudo parla clar sobre la situació de l'actor de 'La que se avecina'

A més, Antonio Pagudo ha lamentat que des d'un temps, alguns dels seus companys de la sèrie han patit diverses malalties que els han deixat destrossats d'una manera o altra.

«Moltes malalties diferents i esperar que tots millorin i poder ajuntar-nos, perquè hi ha moltíssims records de moltíssims moments fantàstics», ha exposat.

Primer pla d'Antonio Pagudo.
Antonio Pagudo no s'ha mullat massa sobre l'estat de salut de José Luis Gil. | Europa Press

Per concloure, Pagudo ha destacat «molts dels consells» que l'actor li va donar quan treballaven junts. «Qualsevol cosa és una masterclass. Qualsevol conversa amb José Luis és una masterclass», ha comentat amb orgull el seu amic Antonio.

Cal recordar que un altre actor estrella de la sèrie de Telecinco, Jordi Sánchez, també va estar ingressat a l'hospital després de contagiar-se de Covid en plena pandèmia. Per sort, l'actor català va superar aquesta complicada infecció que li va tenir molt de temps a l'UCI.

No és el primer actor de la sèrie que pateix un problema greu de salut

Mesos després de recuperar-se, Jordi va confessar als seus seguidors l'infern que va passar durant el temps que va estar patint la malaltia.

«Estàs tan drogat que tot allò que somies et sembla real. És terrible. Perds la noció del temps i al·lucines. Les al·lucinacions són més fortes que els somnis. Vaig creure que el meu fill havia mort. Fins i tot vaig arribar a fer els papers per enterrar-ho. Quan em vaig despertar i vaig veure que no era cert vaig començar a plorar», va explicar l'actor en el seu moment.

Imatge promocional de La Que se Avecina amb els actors José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlos
José Luis Gil, de 'La que se avecina', continua recuperant-se a casa de l'ictus que va patir. | Mediaset

Ara, és José Luis Gil el que continua lluitant per tornar a ser el que va ser. Això sí, la recuperació ha de seguir els seus passos correctes perquè sigui efectiva. Mentrestant, José Luis sap que té l'afecte de tota la professió i dels seus milers de seguidors que han seguit la seva carrera durant aquests 20 anys que treballa a la televisió.

Amb constància i força de voluntat, estem segurs que tornarem a veure'l a la petita pantalla més aviat que tard.