José Luis Gil

José Luis Gil descobreix que un altre actor de 'La que se avecina' acaba de morir

José Luis Gil veu com la suposada maledicció de 'LQSA' segueix fent de les seves

José Luis Gil segueix recuperant-se de l'ictus va patir a mitjans del 2021. La sobtada malaltia l'ha deixat fora de l'última temporada de 'La que se avecina', ja que malgrat que la seva evolució és favorable, és lenta.

Gil ha estat un dels pilars interpretatius d'aquesta popular sèrie, però de moment no hi pot continuar participant. La seva família ha volgut tranquil·litzar els seguidors de Gil, també així els seus companys de sèrie.

Han estat molts els que s'han interessat pel seu estat de salut i han confirmat que es troba bé. Destaquen la seva fortalesa i ganes de seguir endavant, malgrat que la malaltia deixa seqüeles importants que cal anar pal·liant a poc a poc.

Tot i això, José Luis Gil acaba de conèixer la notícia que un altre actor de 'La que se avecina' acaba de morir. Hi ha qui ja parla d'una espècie de maledicció que pesa sobre aquesta sèrie, ja que són molts els actors i actrius de 'LQSA' que tenen severs problemes de salut.

José Luis Gil rep la notícia que no volia escoltar

José Luis Gil, amb la resta de membres de la sèrie, torna a estar de dol. Tomás Sáez és un conegut actor espanyol que va participar a 'La que se avecina' i que acaba de morir als 66 anys.

Sáez va aparèixer a 'La que se avecina' a la tercera temporada. Feia el paper de mecànic, marit de Puri, en un episodi en què Coque i Enrique entretenien el mecànic per robar el cotxe d'un personatge morós. Durant l'altercat, Enrique, que és el personatge encarnat per José Luis Gil, aprofita per flirtejar amb Puri, cosa que enfada el mecànic.

José Luis Gil va coincidir poc amb la víctima, ja que va aparèixer en un episodi únicament, però lògicament ha sentit la sobtada mort de Sáez amb gran dolor.

Tomás Sáez és fins i tot més conegut pels seus papers a pel·lícules com 'El milagro de P. Tinto', 'El oro de Moscú' o 'Elsa & Fred'. El seu paper més conegut és el de Padre Marciano a  'El milagro de P. Tinto'. A més a més de cinema, l'actor també va tenir papers secundaris a altres sèries. 'Manos a la obra', 'Ala...Dina!', 'Médico de familia' o 'Cuéntame cómo pasó'.

fotograma Tomás Sáez com a Padre Marciano
Tomás Sáez com el Padre Marciano | EL MILAGRO DE P. TINTO

La seva última aparició a la televisió va ser a un capítol de 'Águila Roja', el 2015.

José Luis Gil no guanya per a disgustos

José Luis Gil segueix a casa seva, recuperant-se de la malaltia que l'ha deixat fora de 'LQSA', encara que està molt pendent del que passa al voltant de la sèrie. És per això que encara no dóna crèdit al que s'ha conegut sobre un altre actor amb qui també va compartir set de rodatge.

Es tracta de Luis Lorenzo i la seva detenció per presumpte assassinat. En aquests moments està en llibertat amb càrrecs mentre se segueixen investigant els fets.

El que dèiem al principi sobre 'La que se avecina'. Hi ha qui pensa que la mala sort s'ha apoderat d'aquesta sèrie. Són moltes les persones vinculades d'una manera o altra a la ficció amb més èxit de la televisió, que han patit algun tipus de desgràcia.

Tot i això, 'La que se avecina' segueix endavant amb el rodatge dels seus nous episodis que previsiblement veuran la llum durant els mesos de tardor. En aquesta nova tanda d'absurdes aventures no hi podrà estar José Luis Gil, encara que no es descarta del tot que pugui tornar algun dia.

De moment, tots els seus companys el tenen molt present i no deixen d'enviar-li ànims i afecte perquè es recuperi molt aviat.