Primer pla de José Luis Gil amb mig somriure

José Luis Gil descobreix el drama d'una altra de 'La que se avecina'

José Luis Gil s'assabenta del problema d'una companya

José Luis Gil ha representat durant molts anys el paper de Juan Cuesta a 'Aquí no hay quien viva' i, més tard, el d'Enrique Pastor a 'La que se avecina'. Gràcies a la seva meravellosa interpretació, s'ha guanyat el suport i l'afecte dels seguidors.

El novembre del 2021, l'actor va patir un ictus que va preocupar tothom. Des de llavors, no ha tornat a rodar a la sèrie on ha estat durant més de dos lustres actuant i s'ha centrat a la seva recuperació.

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
José Luis Gil va patir un ictus al novembre de 2021 | Europa Press

No obstant això, ara que té molt més temps lliure, està pendent del que passa a la vida personal de cadascun dels seus companys de feina. José Luis Gil s'ha assabentat del drama d'una de les seves companyes, que ha hagut d'aprendre a gestionar la seva vida a causa de la popularitat. També s'ha enfrontat a un maltractador que li ha fet la vida impossible.

La tragèdia de Carlota Boza, la filla de 'Los Cuquis'

Carlota Boza és una altra de les actrius que també ha lligat la seva vida a 'La que se avecina'. Si escau, gairebé des que va néixer, ja que ha interpretat el paper de Carlota Rivas, la filla de 'Los Cuquis'. Aquests últims dies, la jove actriu ha estat notícia per una cosa punyent.

Fa un mes, l'actriu que interpreta Carlota Rivas va explicar com havia estat la trobada amb el seu maltractador, amb qui no havia creuat mirades des de feia vuit anys. Les seves doloroses paraules per Twitter ajudaven a imaginar la horrible experiència.

La cara negativa de la popularitat

El portal Outdoor ha preguntat a Carlota Boza com ha suportat els moments incòmodes que ha viscut a la seva vida quotidiana.

L'actriu porta des dels sis anys davant de les càmeres i, per això, hi està totalment acostumada. Tot i això, des que actua a la sèrie de Mediaset, la seva fama ha augmentat moltíssim i l'ha afectada en l'àmbit personal.

La companya de José Luis Gil ha comentat que ha hagut de cancel·lar moltes quedades amb els amics perquè tenia molta feina.

«Reconec que aquest ritme se'ns ha fet una mica dur. Els meus companys surten igual, es prenen una cervesa, fan vida social i jo no puc perquè tinc moltes coses a fer. No paro», va expressar Carlota Boza.

Aquesta dificultat no ha estat l'única que ha patit la jove actriu. Un fet que odia és escoltar comentaris de desconeguts. Per aquest motiu, la companya de José Luis Gil ha admès que ha estat dos anys sense poder trepitjar la cafeteria de la universitat.

«La fama és una cosa amb la que he viscut sempre perquè al final amb sis anys ja em va començar a reconèixer la gent pel carrer. Abans això ho portava bé. I, de fet, quan vaig fer el pas a la pubertat tot va ser més discret», va comentar Carlota.

«Però després va sortir una altra temporada on ja es veia que havia canviat i em van tornar a reconèixer molt. Ara mateix no ho porto malament, però és veritat que a la universitat sí que ha estat més dur», va afegir la companya de José Luis Gil.

Actualment, Carlota Boza està molt millor en comparació amb els seus primers anys a la facultat, però encara segueix havent-hi situacions on preferiria no ser present.

La recuperació lenta de l'actor

Mentre José Luis Gil es recupera de l'infart cerebral, l'actor ha rebut molts missatges de suport dels seus companys.

Eva Isanta, l'actriu que interpreta el paper de Maite Figueroa, ha estat l'última a parlar sobre l'estat del seu company de feina. «Tots els companys de la ficció i el públic l'esperem amb els braços oberts», deia l'actriu que interpreta Maite Figueroa a la sèrie.

«Ell té el seu procés, cal ser-hi, sabent que hi ets. Li enviem forces cada dia i segur que en breus tornarà a ser amb nosaltres», afegia.

José Luis Gil posant seriosament
Els companys de José Luis Gil li envien molts missatges de suport   | Europa Press

Fa més de tres mesos, a la revista Lecturas, Cristina Castaño, que interpreta el personatge de Judith Becker, va comentar que «s'estava recuperant a poc a poc, acompanyat de tota la família».

«Estem desitjant que es recuperi i poder gaudir-ne», ha conclòs.