Primer pla de José Luis Gil

José Luis Gil descobreix que ja no hi ha marxa enrere i s'enfonsa

L'actor s'ha assabentat d'una notícia que preferiria no haver rebut

Fa uns mesos, José Luis Gil va patir un problema greu de salut que l'ha tingut fora de circulació, cosa que entristeix molt els seus seguidors.

El novembre passat, l'actor es va emportar un revés considerable i del qual, més de mig any després, encara no s'ha recuperat.

El mític Enrique Pastor de 'La que se avecina' va deixar els fans de la sèrie amb el cor encongit. Es van quedar freds quan es van assabentar que havia tingut una malaltia que l'obligava a estar de baixa durant un temps indefinit.

Imatge promocional de La Que se Avecina amb els actors José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlos
José Luis Gil en una imatge d'arxiu de 'La que se avecina' | Mediaset

El cas és que han passat els mesos i, segons els seus companys, Josçe Luis es continua recuperant a casa, sense pressa. Sap que, tot i que el camí és llarg i lent, de ben segur acabarà amb un final feliç.

José Luis Gil rep una notícia demolidora

Tot i no poder treballar al plató que tantes alegries li ha donat durant tots aquests anys, l'actor està pendent de tot.

Té moltes ganes de tornar a 'LQSA',  però alhora és conscient que això no serà tan aviat com pensava.

I és que ens hem assabentat que Gil no formarà part de l'elenc de la nova temporada de la sèrie dirigida pels germans Caballero.

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
José Luis Gil no formarà part de l'elenc de la ficció de Telecinco | Europa Press

Una garrotada que, tot i que se la podia esperar, ha enfonsat anímicament José Luis. Fa una mica més de dos anys, la ficció televisiva finalitzava el rodatge de la dotzena temporada. A més, deia adeu a l'històric edifici on han tingut lloc centenars d'històries veïnals que el públic mai oblidarà.

No podrà estrenar la nova localització de 'La que se avecina'

El cas és que la sèrie ja ha començat el rodatge de la tretzena temporada, aquesta vegada amb un canvi de plató i de decorats. Per a donar més pistes sobre aquesta nova localització, Carlota Boza ha revelat a la SER com és el nou edifici de la comunitat de veïns més famosa de la televisió.

«Tenim un edifici nou que és superxulo. Com a edifici, em sembla més bonic; l'altre era més simple. I aquest està més adaptat a cada personatge», explicava amb Nano Boza a 'El taburete de la SER'.

«Només et diré que alguns pisos tenen gotejat... Va amb la personalitat». Així les coses, els germans Caballero han volgut fer el que al seu dia ja van fer amb 'Aquí no hay quien viva': adaptar la decoració de cada pis al personatge que hi viu.

Confirmen que José Luis Gil no sortirà a la nova temporada de 'LQSA'

A més de parlar d'aquest tema, els germans Boza han confirmat que ni José Luis Gil ni Cristina Medina no sortiran a la temporada 13 de la sèrie.

Segons han confessat a la SER, Cristina i José Luis no podran gravar aquesta nova temporada, però han deixat caure que la porta està oberta perquè tornin quan la salut els ho permeti.

Muntatge fotogràfic de José Luis Gil i Cristina Medina.
José Luis Gil i Cristina Medina no sortiran a la temporada 13 de 'LQSA' | Catalunya Diari

«No sé si acabaran sortint com a episòdics, Crec que hi ha diversos actors que venen per a un episodi. Em sembla molt guai i molt interessant», sostenia l'actriu. No obstant això, ha revelat que hi haurà nous personatges i que altres cares mítiques, com Vanesa Romero i Víctor Palmero, tampoc hi seran en aquesta nova temporada.

D'altra banda, a Boza li han preguntat com era treballar amb Paz Padilla a 'La que se avecina', i ha contestat el següent:

«Treballar amb la Paz Padilla és genial. De les persones amb qui més còmoda m'he sentit a la meva vida». A més, ha explicat que la gaditana els va ajudar molt quan van tornar a la sèrie després de dos anys pràcticament sense aparèixer.