Primer pla de José Luis Gil amb mig somriure

L'actor José Luis Gil viu aquesta setmana les seves hores més difícils

José Luis Gil no està passant per un bon moment personal

José Luis Gil està passant per un moment complicat. El passat mes de novembre de 2021, aquest conegut actor va patir un ictus isquèmic agut hemisfèric esquerre, cosa que es coneix, col·loquialment, com a infart cerebral.

Des d'aleshores, els metges li van recomanar portar una vida més tranquil·la i és per això que s'ha vist obligat a quedar-se a casa per poder recuperar-se d'aquest ensurt que gairebé posa fi a la seva vida.

Imatge promocional de La Que se Avecina amb els actors José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlos
José Luis Gil és un dels personatges més estimats de 'La que se avecina'. | Mediaset

Tot i ser una patologia molt complicada, els seus familiars i els metges «confien que la rehabilitació, el temps i l'acompanyament ajudin a la seva ràpida i total recuperació».

Ara, i per fer la recuperació de José Luis Gil més suportable, Telecinco ha volgut tenir un bonic gest amb un dels seus actors més coneguts i estimats.

José Luis Gil torna a la televisió

José Luis Gil no esperava tornar tan ràpid a la vida de tots els espanyols. I és que a partir d'aquest mateix 7 de març, els espectadors de Telecinco veuran una novetat la cadena.

Fins ara, Bertín Osborne era l'encarregat d'entretenir l'audiència amb les entrevistes a diversos famosos del nostre país. Però, a partir d'aquesta nit, els dilluns tornen a ser propietat dels veïns de Montepinar.

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
José Luis Gil estarà en la temporada 12 de 'La que se avecina'. | Europa Press

Mi casa es la tuya desapareix del canal principal de Mediaset España per donar pas a la comunitat de veïns més divertida de la televisió. José Luis Gil i la resta dels seus companys tornen a la petita pantalla amb la temporada 12 de La que se avecina.

A partir de les 22.50 hores, Telecinco torna a apostar per aquesta ficció per intentar millorar les seves dades d'audiència, que no havien estat tan baixes des de fa anys.

Es tracta de capítols nous que la cadena defineix com «la segona tanda d'episodis de la temporada 12», la darrera que es va emetre.

Molts seguidors fidels al programa de Bertín es pregunten què passarà amb aquest i els seus convidats. Després de les dues primeres entregues, en què el cantant va aconseguir unes bones dades, desapareix sobtadament i sense explicació.

Per ara, l'empresa de Fuencarral no s'hi ha pronunciat. Tot i el silenci de la cadena, un dels directors ha deixat clar, a través de les xarxes socials, que el programa no s'ha cancel·lat sinó que només es canviarà el dia de la seva emissió.

José Luis Gil estarà a la nova temporada de La que se avecina?

José Luis Gil és un dels actors que estarà present en aquesta continuació de la temporada 12 de La que se avecina. Després d'anunciar la sortida de diversos companys, Enrique Pastor continuarà amb els seus problemes amorosos.

Aquests 15 anys, l'actor no ha faltat a un sol dia de rodatge d'aquesta coneguda sèrie espanyola. És més, s'ha convertit en un dels personatges imprescindibles de la ficció, però ara pot ser que això canviï del tot.

Avui el veurem a la pantalla. Tot i això, a causa de la seva complicada malaltia, tot apunta que José Luis Gil no podrà participar en les pròximes temporades de la sèrie.

Imatge de José Luis Gil amb la seva dona, Carolina Montijano.
José Luis Gil i la seva dona, Carolina Montijano. | CEDIDA

Tot i els rumors, han estat els seus propis companys els que han confirmat aquesta trista notícia. Antonio Pagudo (Javier Maroto) ha assegurat que el seu company no participarà en les gravacions de la temporada número 13.

«Bé, ara mateix toca respectar una mica, estar tranquils i escoltar el que diu la família, els comunicats que dona la família i res, donar suport […] Tota la força i tot l'afecte, i endavant», va dir davant els mitjans de comunicació.