Primer pla de José Luis Gil

José Luis Gil pateix un infart cerebral

L'actor de 'La que se avecina' ja és a casa, recuperant-se

José Luis Gil, famós actor espanyol, va patir fa poc un ictus isquèmic agut hemisfèric esquerre, més comunament conegut com a infart cerebral. Sembla que hauria passat fa unes setmanes, encara que la informació s'acaba de saber.

L'actor hauria tingut l'infart el 4 de novembre passat. Va ingressar immediatament al centre mèdic Hospital Nuestra Señora del Rosario, al carrer del Príncep de Vergara de Madrid.

La notícia s'ha fet pública mitjançant la cadena on treballa a la sèrie 'La que se avecina'. El mateix equip de Mediaset ha enviat un comunicat amb tota la informació. Allà hi especifiquen els fets detalladament i com es troba l'actor ara.

José Luis Gil s'està recuperant a casa

Sembla que avui dia José Luis Gil ja és a casa, recuperant-se després de l'infart cerebral. El dia 26 de novembre va rebre l'alta de l'hospital. Des d'aleshores, es troba a casa seva.

De moment se sap força poc del seu estat i de com va ser tot. El que sí que s'ha escrit en el comunicat és que els metges i familiars «confien que la rehabilitació, el temps i l'acompanyament ajudin a la seva ràpida i total recuperació».

José Luis Gil somrient a càmera
José Luis Gil ja s'està recuperant de l'infart cerebral | Europa Press

Segons el comunicat, les persones que el tracten asseguren que ara «comença un període clau, de treball i esforç, en què la tranquil·litat és molt important».

És tota la informació que s'ha donat sobre l'estat de salut de José Luis Gil. La família de l'actor ha volgut «agrair totes les mostres d'afecte» que estan rebent fins ara.

Al seu torn, demanen que, davant de la situació actual, «els mitjans de comunicació i els seus seguidors siguin respectuosos com sempre ho han estat».

Cal tenir en compte que un infart cerebral és un problema de salut força greu. L'actor s'haurà de recuperar a casa, en tranquil·litat.

La família de José Luis Gil també ha volgut agrair la professionalitat i qualitat humana de les persones que l'han tractat en aquests moments tan difícils a la clínica madrilenya on va ingressar.

Missatges de suport a l'actor

José Luis és un actor molt estimat del món de la televisió espanyola. Com no podia ser d'altra manera, els missatges de suport han començat a arribar després de publicar-se la notícia.

Un d'ells ha estat del mateix director de la sèrie 'La que se avecina', Alberto Caballero, amb qui treballa actualment. «Fa 18 anys que treballem junts i encara ens en queden molts més» ha publicat a Twitter.

Molts dels seus seguidors s'han unit als missatges d'ànim.