Primer pla de José Luis Gil

L'estat de José Luis Gil preocupa després de l'ictus: «No t'ho pots imaginar»

Dues companyes de repartiment de 'La que se avecina', impactades pel que li ha passat

Els fans de José Luis Gil es van quedar glaçats quan va sortir a la llum que l'actor es recuperava a casa seva després d'un infart cerebral.

L'1 de desembre, Telecinco va fer un comunicat per a informar que el gran actor de 'La que se avecina' havia patit un ictus.

En aquest comunicat, la família parla de la importància del que li ha passat a Gil i posa de manifest que és el moment de deixar-lo tranquil. L'objectiu prioritari és que vagi millorant i es recuperi com més aviat millor.

El comunicat impactant sobre l'estat de salut de José Luis Gil

«L'actor José Luis Gil, conegut per haver interpretat Enrique Pastor a 'La que se avecina' o Juan Cuesta a 'Aquí no hay quien viva', pels muntatges teatrals que ha fet i per la llarga trajectòria que ha tingut al món del doblatge, ha ingressat al centre mèdic Hospital Nuestra Señora del Rosario, al carrer Príncipe de Vergara de Madrid, víctima d'un ictus isquèmic agut a l'hemisferi esquerre», començava el comunicat.

«La família agraeix la professionalitat i la qualitat humana de l'equip de la clínica madrilenya que l'ha atès. Confien que la rehabilitació, el temps i l'acompanyament ajudin a que aviat estigui del tot recuperat», prossegueix el text.

José Luis Gil somrient a càmera
José Luis Gil ja s'està recuperant de l'infart cerebral | Europa Press

Ara, José Luis Gil necessita passar un temps de repòs absolut i anar evolucionant després d'aquest problema de salut, que ha espantat molt els seus seguidors. La família vol agrair les mostres d'afecte que els arriben cada dia i demana als mitjans de comunicació que respectin la privadesa de l'actor.

Després de sortir a la llum aquesta notícia, molts companys de professió de Gil li han dedicat paraules d'ànim. A més, el cap de setmana passat, dues de les seves companyes de 'La que se avecina' van parlar d'ell.

Petra Martínez revela com es troba José Luis Gil

A l'entrega dels Premis Forqué, Petra Martínez va apuntar que encara no havia pogut parlar amb ell i que l'última cosa que sabia és que era a casa seva recuperant-se.

«No he pogut parlar amb ell, però sé que està millorant a poc a poc. Té una força que no te la pots ni imaginar. Una força física i intel·lectual...», sostenia la veterana actriu, i va confessa que se l'estima molt.

Primer pla de Petra Martínez somrient
Petra Martínez afirma que José Luis Gil «té una força que no te la pots ni imaginar» | GTRES

«Moltíssim. Me'n vaig assabentar quan era a l'hospital, i em va impressionar molt. Tot el meu afecte, perquè me l'estimo moltíssim. Em va ajudar molt quan vaig arribar a 'La que se avecina'», reconeixia l'actriu.

Cristina Castaño parla sobre l'actor de 'La que se avecina'

Una altra de les assistents als Premis Forqué va ser Cristina Castaño, mítica actriu de la mateixa sèrie, que va confessar que s'havia quedat en xoc després de saber que José Luis Gil havia patit un ictus.

Cristina Castaño en un photocall
Cristina Castaño ha destacat la qualitat humana de José Luis Gil | GTRES

«Esclar, com no m'ha d'impactar? Estimo el José Luis, perquè és un dels millors companys que he trobat i amb qui més química he tingut. M'ha impactat molt, i tinc ganes de veure'l. Només tinc paraules bones per a ell», va dir Castaño el cap de setmana passat.