Primer pla de José Luis Gil

José Luis Gil, molt preocupat pel seu altre fill, pren una determinació

José Luis Gil s'assabenta de la darrera polèmica

José Luis Gil no ha pogut evitar preocupar-se per uns dels seus fills més estimats a la ficció. I és que, des que va decidir deixar la seva carrera com a actor per centrar-se en la seva faceta com a músic, Eduardo García no ha deixat de protagonitzar polèmiques.

El mes de novembre passat, aquest conegut actor va patir un dels pitjors mals tràngols de la seva vida. Amb tot just 64 anys, el mític Enrique Pastor a 'La que se avecina' va patir un infart cerebral, conegut científicament com un ictus isquèmic agut hemisfèric esquerre.

Muntatge amb fotos de José Luis Gil i Eduardo García.
José Luis Gil està molt preocupat per Eduardo García | Catalunya Diari

Des d'aleshores, i tot i que fa més de 34 anys que es dedica al món de la interpretació, José Luis Gil es va veure obligat a parar de cop la seva vida per centrar-se completament en la seva recuperació.

Ara, i malgrat tots els esforços que ha fet per seguir endavant, aquest veterà actor no ha aconseguit tornar al seu lloc de treball sis mesos després que se li diagnostiqués aquesta complicada patologia.

Però, una de les coses que més el preocupa actualment, a banda del seu estat de salut, és Eduardo García . I amb raó, ja que aquestes dues figures de la interpretació fa gairebé 20 anys que són pare i fill a la pantalla petita.

José Luis Gil s'assabenta de tot el que ha passat

José Luis Gil no tenia ni idea de tots els problemes personals que està tenint Eduardo García, més conegut actualment com a Dudu.

Tot i que durant la seva infantesa i adolescència, el jove es va centrar en la seva carrera com a actor, també tenia un altre hobby: els videojocs. I això ha estat precisament el que ha enfrontat un dels streamers més importants d'Espanya.

Primer pla d'Eduardo García.
Dudu va entrar al món dels videojocs quan era molt jove | TELECINCO

L'actor que va donar vida a Josemi Cuesta a 'Aquí no hay quien viva'no ha tingut cap problema a parlar sobre la gran decepció que s'ha endut amb el creador de continguts, El Xokas.

Durant una xerrada al 'Club 113', el podcast de 'Team Heretics', el fill de José Luis Gil a la ficció ha acusat aquest conegut streamer de renegar del seu passat.

«Érem col·legues del 'Warcraft'. Ell tenia un altre nom, aquí. I el fet és que ens vam fer col·legues», ha assegurat Dudu.

I és que, segons l'actor, El Xokas sempre ha estat un fanàtic d'aquest videojoc de rol. Tant, que gràcies a ell, ha aconseguit llaurar-se una carrera professional a la plataforma 'Twitch'.

Durant anys, el company de professió de José Luis Gil i aquest conegut creador de continguts van estar jugant junts, per això no entén que ara digui que no el coneix.

«Un dia en stream li van preguntar per mi i la seva contestació em va fer mal... En comptes de dir que ell jugava amb mi, semblava que li haguessin preguntat per Satanàs. «Jo? L'Edu? Jo jugava amb ell, però com un player més, no sabia que era ell».

Eduardo García no s'ha pres gaire bé aquestes paraules, ja que, segons ell, van compartir diversos moments íntims. «Jo he plorat amb tu a 'Discord'. Tu plores amb algú, t'expliques la vida i després et pregunten en stream davant de 5 mil persones, i no el coneixes?».

Eduard García
Dudu carrega contra El Xokas amb duresa | YOUTUBE CLUB 113

A més, l'amic de José Luis Gil no ha volgut deixar passar l'ocasió per fer una dura revelació sobre el seu ara enemic. «Jo li vaig donar els codis del joc perquè Xokas no era gaire hàbil».

«A mi em va doldre el que va fer en stream, perquè per a mi ell era el meu col·lega. I el vaig conèixer en una situació mig lletja, el vaig haver de defensar perquè estaven rient-se d'ell, com hauria fet per qualsevol. I després et pregunten per mi, i sembla que te n'avergonyeixes? Doncs tranquil, que no et tornaré a defensar».