José Luis Losa durant una participació televisiva a Telecinco

La família de José Luis Losa rep la valuosa herència que canviarà les seves vides

José Luis Losa volia muntar un negoci a Albacete

José Luis Losa va tenir el seu primer contacte amb la popularitat a 'Masterchef 4', concurs que va deixar al descobert el seu talent culinari. Guanyava diners per delectar els espectadors de TVE amb la seva destresa i el millor és que la seva carrera no havia fet més que començar. Va rebre la trucada dels directors de 'Supervivientes', programa amb què va ingressar 200.000 euros als seus comptes bancaris.

José Luis Losa es va alçar amb el xec final de 'Supervivientes 2017' i també guanyava diners per cada setmana que era a Hondures. Va aguantar a l'illa fins al final, així que la seva situació econòmica era envejable perquè a més no era un home de grans luxes. 'Viva la vida', espai presentat per Emma García a Telecinco, assegura que el cuiner encara no havia tocat els seus estalvis.

José Luis Losa i la seva dona
José Luis Losa portava més de 30 anys amb Inma.   | La Noticia Digital

José Luis, segons ha explicat la seva amiga Alba Carrillo, tenia intenció de muntar un negoci de pollastres a Albacete. Volia retirar-se amb tots els luxes, fent el que millor sabia: cuinar i passar temps al costat de la seva dona Inma. Somiava que aquesta empresa els reportés els ingressos suficients per gaudir d'una jubilació plena de capricis.

La família de José Luis rebrà una suculenta herència econòmica, però el més important és l'amor que ja tenen als cors. El públic s'ha bolcat amb la trista mort i moltes cares conegudes, com Toñi Moreno, han passat a l'acció. Ara tothom sap que el guanyador de 'Supervivientes 2017' era un home de debò, pocs queden com ell.

▶️ Las primeras palabras de los hijos de José Luis Losa tras perder a sus dos padres en 3 meses

Losa era una persona modesta, així que els seus comptes bancaris encara posseïen els diners que havia guanyat a la petita pantalla. Però els seus fills no només heretaran una gran fortuna, també una reputació que serà eterna. És impossible trobar algú que parli malament de José Luis, per això l'alcalde de Munera, poble on residia, decretarà dos dies de dol.

José Luis Losa i la seva bonica història d'amor

José Luis ha demostrat ser un home completament valent, ja que va lluitar fins al final per viure sense la dona que més estimava. Quan la seva dona Inma va morir li va dir a la seva filla: «S'ha mort la teva mare, però a mi se m'ha anat la meva vida». Portaven 30 anys junts, es van conèixer sent adolescents i mai no s'han separat, per això no sabien estar l'un sense l'altre.

José Luis Losa a la televisió
José Luis Losa va ser el millor concursant de 'Supervivientes'.   | MEDIASET

Losa, segons han explicat a 'Viva la Vida', no s'havia gastat el premi que va guanyar a 'Supervivientes' perquè volia gaudir d'una bonica jubilació. Però no ho volia fer sol, la seva intenció era passar la resta de la seva vida al costat d'Inma i no va consentir que el destí se l'emportés. La vida de la família ha canviat després d'adonar-se que l'amor és capaç de fer allò que és impossible.

La filla del cuiner ha reflexionat a 'Viva la Vida' sobre aquest tema i no ha pogut controlar l'emoció. Està devastada, però sap que els seus progenitors finalment descansen junts i en pau.

Entrevista filla de José Luis Losa
José Luis Losa s'ha guanyat el respecte dels seus fills. | MEDIASET

«Abans me n'he anat a casa a descansar una mica i just he posat Telecinco. Estàveu parlant de la història dels meus pares i ens hem posat tots a plorar perquè almenys mira, ja són junts una altra vegada. Ja s'estan retrobant, siguin on siguin», ha comentat la noia.

José Luis Losa és un referent

José Luis ha demostrat estar a l'alçada de les circumstàncies. Va demanar ajuda quan es va adonar que no podia més perquè ell volia seguir, però el destí li tenia preparat altres plans. Telecinco, l'audiència i la seva família ploren la pèrdua, encara que ha deixat un record inesborrable.

Losa és un exemple clar de superació i el seu talent culinari ha creat escola fora de la petita pantalla. El seu somni era muntar un restaurant de pollastres per als seguidors que poguessin gaudir de les seves receptes a un preu assequible. No ho ha pogut complir, però ha fet una cosa molt més gran: arribar al cor de tot un país.