Primer pla de José Ribagorda

José Ribagorda, el presentador de Telecinco que s'ha casat 3 cops en un any

José Ribagorda, el presentador de Telecinco, s'ha casat tres vegades

José Ribagorda és una de les cares més reconegudes de Telecinco. Els caps de setmana no sol fallar la cita amb els espectadors de l'informatiu de la cadena. Ja són més de quinze anys els que porta a Mediaset.

Com passa amb la majoria dels presentadors dels telenotícies, sol ser força discret amb la seva vida privada. El poc que se'n coneix és que és un apassionat de la cuina i de l'Atlètic de Madrid.

Però hi ha un altre detall de Ribagorda que tampoc no ha passat desapercebut per als seus seguidors. El 2019 va acaparar tots els titulars després de casar-se fins a tres vegades en un mateix any. En totes amb la mateixa dona, amb Loles Silva.

Han estat junts la major part de la seva vida. Són més de dues dècades junts. Després de tant de temps de relació i una filla en comú van decidir passar per l'altar fa gairebé tres anys.

Ella és coneguda per ser la filla del primer presentador del programa Informe Semanal de TVE. Treballa com a responsable de continguts a la web De las cosas del comer, on el seu marit escriu sobre cuina. A més, té amb un càtering que porta el mateix nom.

José Ribagorda i la seva dona
José Ribagorda brinda amb la seva dona | GTRES

La parella ha intentat sempre passar desapercebuda i no acaparar gaire protagonisme. Però no va ser precisament el que van aconseguir amb els casaments.

En un primer moment van decidir fer una cerimònia civil molt discreta. Només acudirien els familiars i amics més propers. Però el 15 de setembre van decidir organitzar un altre enllaç, que va tenir lloc a una finca de Valdetorres del Jarama.

Va ser una celebració diferent. José Ribagorda i Loles es van donar el 'sí, vull' sota una carpa blanca després de segellar el seu amor amb els anells facilitats per la seva filla. No hi van faltar alguns amics de la parella, com Miguel Poveda o Pitingo.

Aquest darrer s'encarregaria de posar el toc musical a la cerimònia. Va ser un acte més multitudinari.

No obstant això, el que no molts és que aquell mateix estiu havia tingut lloc els primers casaments. Va ser durant un viatge en família a Kenya, on van fer un safari a la reserva nacional Masai Mara. A més, van aprofitar l'estada per compartir uns dies amb membres d'una tribu Masai.

La seva dona explicava que «on ens casem hi ha una escola petita creada pel nostre faedor de somnis complerts. Comprem pupitres per als nens i avui han arribat”», confessava orgullosa en aquell moment.

Poc temps després, el presentador d'informatius aclaria com havien viscut els tres casaments gairebé consecutius. «Ens vam casar perquè va sorgir, ens va venir de gust», va explicar a El Mundo en una entrevista.

José Ribagorda descartava la quarta

José Ribagorda assenyalava que «ens va sorgir el primer casament per mediació d'un amic a Kenya i el vam celebrar allà amb el ritu massai. Després, vam celebrar el nostre propi casament a casa i després ja vam tenir una celebració oficial a l'ajuntament».

Admetia que havia sorgit tot així, i no li va concedir gaire transcendència al que havia passat. Quan li va preguntar si estaria disposat a passar per l'altar una quarta vegada, ho donava gairebé per descartat. «Jo crec que amb tres ja en tinc prou, em retiro», apuntava.

José Ribagorda a la seva boda
José Ribagorda, el dia d'una de les seves bodes | GTRES

Hi ha molts aspectes de la seva vida que són desconeguts per a l'audiència. És un gran amant dels bous, acudint sempre que pot a les fires taurines. Li encanten també els animals domèstics, ja que conviu amb dos mastins, un gat i quatre ocells.

Altres aficions desconegudes de José Ribagorda són la pesca, llegir i els bons restaurants. Als seus dies lliures li agrada molt prendre xurros amb xocolata, a més de visitar bars per gaudir de la gastronomia del país.