L'actor català Josep Linuesa explica el dur moment que travessa i demana ajuda

El protagonista de sèries com 'Ventdelplà', 'La Riera' o 'Sin tetas no hay paraíso' es troba a Mèxic i fa un any que no té feina

L'actor català Josep Linuesa
L'actor català Josep Linuesa | @JosepLinuesa

En els darrers mesos, hem pogut comprovar com molta gent està travessant un moment complicat a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19. Les restriccions per aturar el virus ha afectat diversos sectors econòmics. Un d'ells, la cultura i el món de la interpretació. Un dels exemples més clars de la situació que viu el sector de la cultura el trobem amb Josep Linuesa, actor català amb una àmplia experiència en diverses sèries de televisió.

El que va ser un dels protagonistes de sèries com 'Ventdelplà', 'La Riera' o 'Sin tetas no hay paraíso' ha demanat ajuda públicament per poder superar els moments complicats que està vivint. Tal com ha relatat ell mateix al seu compte personal de Twitter, fa un any que no té feina. A més, actualment està vivint a Mèxic -on va tenir la seva última feina- i això l'impedeix tenir cap mena d'ingrés o ajuda. 

«Amics, en tinc 54, sóc actor i fa més d’un any que no tinc feina. L'última em va portar a Mèxic i aquí estic, sense ingressos ni ajuts. Se'm va acudir obrir un canal a 'Youtube' i filmar els carrers de Mèxic, necessito 1000 subscriptors per poder rebre alguna cosa. En porto 71», confessava.

'Youtube', una possible solució

Per mirar superar la situació, Linuesa ha obert un canal a la plataforma Youtube. En ell, l'actor retrata la realitat dels carrers de Mèxic i espera que, amb l'ajuda de la gent, el canal es converteixi en una font d'ingressos per, així, remuntar el vol econòmicament. Linuesa va fer una crida demanant a la gent que es fes subscriptora, ja que quan tens 1.000 subscriptors, la plataforma de vídeos et permet monetitzar el canal.

Quan Linuesa va fer la piulada, el diumenge al migdia, el seu canal comptava amb 71 subscriptors. En aquests moments, encara no 24 hores després de la seva petició, ja en té 24.600. La crida, doncs, va tenir el seu efecte i l'actor català podrà iniciar el procés per poder tenir algun ingrés per part de 'Youtube'.

«És impressionant!!! No puc agrair-vos un a un la vostra ajuda, no estava preparat per rebre tant suport i em sento sobrepassat d’emoció!! Ara a treballar, ara sí que sí! GRÀCIES A TOTS! Em semblava impossible arribar a 1.000 i SOM !!!20.400!!! 20.400 petons a tots i cadascú!!», informava emocionat.

Àmplia trajectòria

Que la gent s'hagi bolcat per ajudar-lo no és d'estranyar. Linuesa compta amb una àmplia trajectòria al món de la televisió i el cinema i, de ben segur, per a moltes persones, l'actor ha format part del seu dia a dia en algun moment de la seva vida. A Catalunya, Linuesa ha participat en algunes de les principals sèries d'èxit de TV3 com 'Nissaga de poder', 'Ventdelplà', 'La Riera' o 'Les de l'hoquei'. A escala estatal, ha format part d'altres sèries exitoses com 'El Comisario', 'Hospital Central', 'Sin tetas no hay paraíso' o 'Cuéntame'. A més, Linuesa també ha format part del càsting de diverses pel·lícules i obres de teatre.


Comentaris

envia el comentari