Josep Lobató reapareix a la televisió amb Toñi Moreno després de la seva malaltia

El presentador ha aparegut a Canal Sur per donar una sorpresa al seu gran amic Blas Cantó

Josep Lobató amb Toñi Moreno i Blas Cantó
Josep Lobató amb Toñi Moreno i Blas Cantó | Canal Sur

El català Josep Lobató va arribar a ser un dels presentadors més reconeguts en l'àmbit nacional. Va iniciar la seva carrera al grup Flaix com a locutor de ràdio i va passar per TV3 abans d'arribar a Mediaset. La seva carrera professional prometia molt, però una malaltia immunològica la va paralitzar per complet.

El presentador va perdre la parla, des de fa tres anys lluita amb força per intentar recuperar-la. Des de llavors ha estat apartat dels mitjans de comunicació, tot i que, on sí que se'l pot veure és a les seves xarxes socials, sempre somrient. Ara, però, ha fet una reaparició a la televisió de la mà de Toñi Moreno.

La presentadora el va convidar al seu programa de Canal Sur per donar una gran sorpresa al seu bon amic Blas Cantó. Tots dos s'han retrobat així en un programa ple d'emocions que ha fet que Toñi Moreno no hagi pogut contenir les llàgrimes. A partir del minut 1:11:00 es pot veure el moment: 

Josep Lobató emociona Blas Cantó i Toñi Moreno

El català va acudir al programa per poder tenir un moment especial amb Blas Cantó, un gran amic, convidat a l'espai presentat per Toñi Moreno. En el moment en el qual Lobató va aparèixer al plató, les emocions van superar a tothom, al cantant li va canviar la cara i la presentadora de l'espai va començar a plorar des del primer minut.

El cert és que va ser un moment molt emocionant. El cantant i el presentador van retrobar-se amb una llarga abraçada que el públic va aplaudir, però, sens dubte, el moment que més va emocionar va ser quan Lobató va intentar dedicar-li unes paraules a Blas però tot el que estava sentint en aquell moment li va impedir parlar.

Imatge de l'abraçada entre Blas i Josep
Imatge de l'abraçada entre Blas i Josep | Canal Sur

 

«No t'amoïnis, amb això ho dius tot –en referència als gestos que feia cap a Blas-. Ho hi ha gens de pressa. Saps que no hi ha pressa, no?», li deia una emocionada Toñi Moreno que no havia pogut deixar de plorar encara.

Així, Josep Lobató, Blas Cantó i Toñi Moreno van protagonitzar un momentani a la televisió que ha deixat de manifest que, tot i la difícil malaltia que pateix el català, encara manté les forces i l'energia per poder seguir lluitant contra ella.


Comentaris

envia el comentari