Imatge d'arxiu de Josep Pedrerol

Josep Pedrerol confessa quin partit li agrada més

El presentador de 'El Chiringuito' té molt clar que vol veure a Inés Arrimadas i Manuel Valls junts

El futur de Ciutadans pinta complicat després dels mals resultats obtinguts en les darreres eleccions, sumant-li la desintegració del partit amb les marxes d'Albert Rivera, José Manuel Villegas i Fernando de Páramo.  El periodista català Josep Pedrerol s'ha mullat al respecte.

  

Josep Pedrerol en nombroses ocasions s'ha posicionat políticament declarant no sentir-se independentista. A banda d'això el periodista sembla que simpatitza amb Ciutadans, encara que mai ha comentat públicament el seu vot. El seu darrer tuit ha estat crucial per conèixer que és el que realment pensa el presentador de 'El Chiringuito' sobre la situació actual de la formació taronja.

Pedrerol vol veure Inés Arrimadas i Manuel Valls junts

Per al periodista català, la unió d'Inés Arrimadas i Manuel Valls seria la millor solució per resoldre la crisi del partit taronja. Pedrerol vol que els dos uneixin forces. Segons la seva opinió, tal com ha mostrat a Twitter, la que es perfila com a nova líder de Ciutadans hauria d'unir-se a Manuel Valls. «El futur de Ciutadans implica unir forces, Inés Arrimadas i Manuel Valls. He dit», ha piulat el presentador català.

També et pot interessar...