IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Un nou atac amb ganivet sacseja França pocs dies després de l'assassinat d'un professor

URGENT

🔴 El Govern aposta per un confinament municipal de cap de setmana i més restriccions

Josep Pedrerol esclata després de conèixer la decisió dels futbolistes d'aquest dijous

El presentador d''El Chiringuito' ha carregat contra els futbolistes per les seves exigències per reprendre els entrenaments

Josep Pedrerol presentant 'El Chiringuito'
Pedrerol s'ha mostrat indignat amb l'actitud del gremi de futbolistes | Twitter (@elchiringuitotv)

Josep Pedrerol, presentador d' 'El Chiringuito' a 'Mega', es va mostrar molt cabrejat en el seu programa amb l'última petició dels futbolistes per tornar a l'activitat en les diferents competicions.

L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) va exigir aquest dimecres 22 d'abril «seguretat» tant a Sanitat com al Consell Superior d'Esports per tornar als entrenaments dels equips de la lliga de futbol professional. Aquesta petició d'AFE va enfadar, i molt, a Pedrerol, que va carregar contra el gremi de jugadors en un dur missatge.

«Diuen els futbolistes que la salut és el més important. Però clar, per al futbolista, per al periodista, per al paleta, advocat, reposador, camioner, taxista, etc... La salut és el més important per a tots», va començar el periodista.

Pedrerol va advertir que la gran majoria dels treballadors no tindran l'opció de fer-se un test per conèixer si tenen el coronavirus. El presentador va destacar als professionals sanitaris, que estan en contacte amb els malalts però que no saben si tenen la covid-19.

«Seguretat sí, però per a tots», sentencia Pedrerol

«Els futbolistes demanen seguretat, com tu que ens veus i jo que també la vull. El que passa és que ells guanyen molt més que tu i bastant més que jo. Què és això que l'AFE diu que els futbolistes exigeixen seguretat, com la teva i la meva? A què estem jugant?», va carregar el presentador.

El periodista va afirmar que els futbolistes, a més dels seus alts sous, tenen un «gran altaveu» que és el sindicat de futbolistes AFE. «Seguretat sí, però per a tothom. Privilegiats els justos, que guanyen més que els altres, d'acord, però seguretat per a gent que treballa exposada i amb molts riscos», va prosseguir.

Pedrerol va concloure de manera molt directa: «Ja n'hi ha prou de brometes, que es creguin que viuen en una bombolla i que ells són intocables i els altres no. Test cada 72 hores a un futbolista? Hi ha gent que fa dos mesos que està esperant un test i a sobre van i es queixen», va finalitzar el seu 'speech'.


Comentaris

envia el comentari