Irònica resposta de Josep Pedrerol després de ser acusat de 'fatxa'

El presentador va voler contestar d'una manera molt sarcàstica

Josep Pedrerol, presentador de 'El Chiringuito de Jugones'
Un espectador va acusar a l'equip d''El Chiringuito de Jugones' de ser «una banda de fatxes» | El Periódico

El presentador d''El Chiringuito de Jugones', Josep Pedrerol, i tot el seu equip de col·laboradors van ser acusats de «fatxes» en directe per un espectador. Tot va començar al programa 'BilboSport', de TeleBilbao, quan un home va connectar amb Eduardo Velasco per dir-li que no assistís més al 'Chiringuito'. Pedrerol ha volgut respondre aquest dimecres a les paraules de l'espectador. 

«Estàs fent la pilota a aquesta banda de fatxes»

El comunicador Eduardo Velasco presenta el programa esportiu 'BilboSport', a més a més de col·laborar amb 'El Chiringuito de Jugones'. Durant un dels seus programes, un espectador va entrar en directe i va deixar a Pedrerol i a tot el seu equip en molt mal lloc: «Deixa d'anar al Chiringuito a fer el ridícul com vas fer ahir, a què t'humiliïn (...) T'estan dient mil xorrades i estàs allí fent la pilota a aquesta banda de fatxes, fas vergonya». 

El col·laborador va connectar aquest dimecres amb el programa de Pedrerol, on van reviure tot el moment de la polèmica. «Ens va dir fatxes a tots», va començar dient el presentador, que no va dubtar a respondre amb un to sarcàstic. «És una expressió que s'utilitza per faltar al respecte. Imagino que per Alfredo Duro no seria, no?», va afegir, fent referència a un dels col·laboradors votant d'esquerra

«Un indocumentat, un envejós», va dir també l'exfutbolista Jorge D'Alessandro. Eduardo Velasco va voler manifestar que «aquest senyor no és ningú per dir-me on he d'anar i on no he d'anar. Tinc dret a decidir on vaig i on no vaig».

Un reporter de TV3 li cola a Josep Pedrerol

Fa aproximadament tres mesos, el programa 'APM' va revelar un detall que va passar desapercebut el dia del partit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona. Un dels seus reporters, Isma Júarez, es va colar en unes imatges que 'El Chiringuito' va gravar fora del Santiago Bernabéu per captar l'eufòria dels seguidors blancs. «Espectacular! M'he emocionat en veure-ho! Ole tu, ole tu!», deia el català, amb un to de burla cap al programa de Pedrerol. 


Comentaris

envia el comentari