IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una jove granadina diu a 'First Dates' que Catalunya és una «zona conflictiva»

Les seves polèmiques paraules han indignat les xarxes socials

Marta, la concursant que ha incendiat les xarxes amb les seves paraules
Marta, la concursant que ha incendiat les xarxes amb les seves paraules | Cuatro

'First Dates', el programa de cites de Cuatro, s'ha convertit en un dels espais televisius més populars, amb milers de teleespectadors cada dia. Ara bé, més audiència també implica anar de polèmica en polèmica, amb el ressò que el programa té a les xarxes socials. Precisament ahir dimarts, 9 de gener, una jove ha protagonitzat una nova polèmica, quan l'únic que buscava era trobar l'amor. 

Catalunya, una zona «conflictiva»

Marta, una jove de Granada, va acudir al programa de cites per passar un agradable sopar amb Germán, granadí com ella, i veure si estaven fets l'un per a l'altre. I semblava ser així, perquè després d'uns minuts de conversa es van agradar. El sopar no podia anar millor, ja que els dos es divertien i deixaven enrere els nervis i la vergonya, tot i que no va sorgir l'amor. 

En un moment donat, Germán va fer un comentari sobre Granada, la ciutat on vivien els dos, i li va preguntar a Marta quina altres llocs havia visitat. Va ser en aquest punt quan, per un desafortunat comentari de la jove, les xarxes se li van tirar a sobre. Marta va explicar que havia visitat gairebé tota Espanya, menys Catalunya i el País Basc, que va titllar de «zones conflictives». 

«He estat per tota Espanya. Menys a Catalunya i al País Basc, les zones conflictives», van ser les paraules amb què la jove va incendiar Twitter. 

Indignació a les xarxes socials

Com no podia ser d'una altra forma, a Twitter aquestes polèmiques paraules no han pogut passar desapercebudes, i han estat molts els catalans que han criticat la jove per haver dit això en televisió. «Ara m'assabento que Catalunya és Síria» o «Doncs Marta si te'n vas de turisme a l'Afganistan allà sí que trobaràs zones conflictives», han estat tan sols alguns dels missatges que s'han pogut llegir. 


Comentaris

envia el comentari