La Joves de Valls, molesta amb el programa Planta Baixa de TV3

Els de la camisa vermella lamenten que no s’hagi dedicat a parlar del 3de9 sense folre de la mateixa manera que sí s’ha fet amb la Colla Vella

El tractament que va fer el programa Planta Baixa de TV3 de la diada de Santa Úrsula no ha agradat a la Colla Joves Xiquets de Valls
El tractament que va fer el programa Planta Baixa de TV3 de la diada de Santa Úrsula no ha agradat a la Colla Joves Xiquets de Valls | CCMA
 

La diada de Santa Úrsula a Valls viscuda aquest passat diumenge, a la plaça del Blat, està tenint una gran transcendència mediàtica als mitjans de comunicació. El fet que les dues colles dels Xiquets de Valls hagin carregat el primer 3de9 sense folre de l’època moderna ha fet la volta al món i espais que habitualment no segueixen tota la temporada castellera se n'han volgut fer ressò.

 

Segons publica El Nacional, el programa Planta Baixa de TV3, dirigit i presentat per Ricard Ustrell, i que s’emet de dilluns a divendres de 12 a 2 del migdia, va connectar l’endemà de la gesta històrica amb la plaça del Blat de la capital de l’Alt Camp per conèixer les impressions de la Colla Vella i la Colla Joves.

 

La canalla de la Vella, única protagonista

Tot i això, Ustrell només va parlar amb una de les dues colles: la Vella. L’espai de la televisió pública catalana només va entrevistar a la canalla dels de la camisa rosada i va ignorar a la Joves, formació que també havia aconseguit el 3de9 net.

 

La mateixa Colla Joves es va encarregar de denunciar públicament a les xarxes socials, després de felicitar esportivament els seus rivals, dient que els seus menuts també van fer història. En aquest sentit, creuen que la televisió pública del país no pot obviar-ho. A més, els del carrer d’en Gassó també afirmen que se’ls fa molt complicat d’entendre perquè la seva canalla ha fet el mateix castell.

 

L’espai reconeix l’error

 

Sigui com sigui, des del Twitter de l’esmentat programa de TV3, ja han mostrat les seves disculpes cap a l’entitat vermella i han reconegut que en la connexió també haurien d’haver entrevistat la canalla de la Joves.

 


Comentaris

envia el comentari