URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

J.A. Bayona serà el director de la sèrie d''El Senyor dels Anells'

El director barceloní serà l'encarregat de dirigir els dos primers episodis de la sèrie més cara de la història
El director català J.A. Bayona a càrrec de la nova sèrie d'Amazon | Arxiu

 

La nova sèrie d''El Senyor dels anells ja té director: Juan Antonio Bayona. El reconegut director de cinema barceloní serà l'encarregat d'adaptar una de les sagues fantàstiques més famoses de tots els temps, cosa que es converteix en un dels majors reptes de la seva carrera.

 

Després dels grans èxits a la gran pantalla espanyola amb 'El orfanato', 'Lo imposible' o 'Un monstruo viene a verme', i de ser escollit per Spielberg per dirigir l'última entrega de 'Jurassic World', Bayona ha estat escollit per la plataforma de continguts audiovisuals d'Amazon, qui va comprar els drets de l'obra l'any 2017 per 250 milions de dòlars. 

 

La sèrie més cara de la història

El projecte que està elaborant Amazon es tracta del més car de la història. Els 250 milions de dòlars que l'empresa va pagar pels drets de la saga, sumats als entre 100 i 150 milions de dòlars que volen invertir per temporada i tenint en compte que en rodaran mínim dues, es tracta de la sèrie més cara de la televisió, amb un pressupost de partida de 500 milions de dòlars, si es tenen en compte els drets.

 

El director català, que estarà al capdavant de la sèrie durant els dos primers episodis, ha manifestat l'emoció que li produeix formar part d'un projecte de què es declara «un gran fan». «J.R.R. Tolkien va crear una de les històries més extraordinàries i inspiradores de tots els temps i, com a gran fan de l'escriptor, és un honor i un plaer unir-me a aquest increïble equip», explica.

 

 

Es rodarà a Nova Zelanda

A més, Bayona es mostra eufòric per l'arribada del moment de fer pública la seva creació: «No puc esperar per a portar al públic de tot el món fins a la Terra Mitjana i fer que descobreixin les meravelles de la Segona Edat, amb una història mai abans vista». El rodatge tindrà lloc a Nova Zelanda, com les famoses pel·lícules. 

 

Bayona també serà productor executiu de la sèrie, juntament amb la seva sòcia Belén Atieza. La sèrie, escrita per J.Sr. Payne i Patrick McKay, que van treballar junts per a 'Star Trek: Más allá', se centrarà en la Segona Edat, un període que comprimeix fets importants de l'univers de Tolkien com la guerra del còlera, l'enfonsament de Númenor, el ressorgiment de Sauron, la forja dels Anells de Poder i l'Anell Únic.

 

La sèrie es rodarà a Nova Zelanda | Cedida

 

 

 

«Encaixa perfectament amb els nostres plans ambiciosos»

«L'abast i l'amplitud de la capacitat de creació de J.A. Baiona encaixa perfectament amb els nostres ambiciosos plans per al Senyor dels Anells. És apassionat i col·laborador, un visionari que ha creat emocionants històries originals al costat de la seva increïble companya de producció, Belén», declara en el comunicat Jennifer Salke, directora de Amazon Studios.

 

«Estem tots molt emocionats que s'uneixin als nostres guionistes J. Sr. Payne i Patrick McKay. No podem imaginar una forma millor de començar aquest viatge a la Terra Mitjana». Per part seva, els dos guionistes asseguren: «Estem encantats que Jota i Belén s'uneixin a la comunitat mentre continuem desenvolupant aquesta sèrie. Hem estat grans admiradors de l'obra de Jota durant anys, i sabem que la seva estètica èpica, cinematogràfica i profundament sincera és perfecta per a donar vida a la Terra Mitjana».

 

També et pot interessar...