Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Juan Ignacio Zoido s'emociona a Telecinco en recordar el petit Gabriel Cruz

Els pares de Gabriel sempre s'han mostrat molt agraïts amb el ministre d'Interior
Imatge d'arxiu del Juan Ignacio Zoido. | CatalunyaDiari.cat

 

El ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, es va mostrar molt emocionat al plató de 'El programa de Ana Rosa' de Telecinco on va recordar el tràgic cas de Gabriel Cruz, el menor de 8 anys assassinat el passat mes de febrer a Níjar, Almeria. 

 

I és que cal recordar que el ministre es va convertir en el portaveu de la recerca. De fet, els pares del petit Gabriel, Patricia Ramírez i Ángel Cruz, sempre li han agraït el seu suport i els esforços de tots els agents. 

 

De fet, així es va demostrar amb el bonic gest que va tenir la mare de Gabriel, qui va decidir donar-li la bufanda de color blau del seu fill. Un gest que no va dubtar en recordar la periodista Ana Rosa Quintana, la qual va mantenir una entrevista amb el representant governamental.

Un Juan Ignacio Zoido emocionat

Juan Ignacio Zoido, emocionat en recordar el petit Gabriel. | Telecinco

 

Així doncs, el ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, va visitar el plató de Telecinco i va conversar amb Ana Rosa Quintana, a qui va confessar que l'esmentada peça de roba «està en mans de qui l'ha de tenir», sense voler aprofundir sobre la identitat de la persona que guarda el record de Gabriel.

 

A continuació, Zoido va admetre que «la mort d'un nen és difícil de superar», afirmació que té molt present, per un esdeveniment personal. i és que l'any 2003, José María, el fill del ministre, de 17 anys, va perdre la vida en un accident de trànsit, quan el cotxe que conduïa un amic seu va sortir de la carretera.

Ana Rosa Quintana, molt pendent del cas Gabriel

Imatge d'arxiu de Patricia Ramírez abraçant a Juan Ignacio Zoido. | CatalunyaDiari.cat

 

Tanmateix, cal recordar que ‘El programa de Ana Rosa’ va ser un dels programes que més minuts va oferir sobre les novetats que s'anaven desenvolupant en la recerca de Gabriel. No obstant això, i una vegada resolt el cas, els de Mediaset han continuat difonent informació per conèixer de primera mà la situació dels afectats.

 

Entre ells destaca Patricia Ramírez, mare del petit, qui va confessar continuar sentint molt dolor per tot el que ha passat. Així i tot, va admetre que «aviat haurem de volar», conscient que a mesura que passen els dies ha d'intentar recuperar la normalitat a la seva vida.