Fotomuntatge de Verónica Forqué i Juanma Castaño

Juanma Castaño confirma el secret de Verónica Forqué: «No va aparèixer»

Juanma Castaño revela per què Verónica Forqué va decaure a 'MasterChef Celebrity'

Juanma Castaño, guanyador de 'MasterChef Celebrity 6' juntament amb Miki Nadal, ha concedit una entrevista en què ha parlat sobre Verónica Forqué i sobre com va ser la seva experiència al concurs culinari.

 

Dilluns, 20 de desembre, el de Gijón va ser a 'El món a RAC1', l'espai radiofònic conduït per Jordi Basté.

Va parlar del discurs viral de Forqué quan va anunciar que deixava el programa de manera definitiva, a les portes de la final. «No puc més!», va exclamar Juanma Castaño després de tornar a escoltar aquelles paraules que tanta estranyesa van causar al seu dia.

Juanma Castaño a 'MasterChef Celebrity 6'
Juanma ha confessat que Verónica li va encomanar la covid | TVE

«Aquest testimoni era cert, però és que la Verónica acabava de passar la covid. Deixem clar que en el moment d'aquest testimoni ella ja no en tenia». A més, Juanma va confirmar que l'actriu li va encomanar el coronavirus durant el concurs.

«La Verónica Forqué em va encomanar la covid i 'MasterChef' es va aturar dues setmanes»

El locutor esportiu de la Cope va reconèixer que Forqué es va contagiar a Tenerife, on van dur a terme una prova exterior. Però ella no volia que sortís a la llum. El cas és que la gravació del programa va estar quinze dies aturada per aquesta raó.

Castaño es va mostrar molt sincer a l'hora de parlar del que havia passat amb la difunta actriu. «Crec que tinc l'autoritat moral per a parlar en primera persona del que va passar, perquè jo hi era. La Verónica Forqué em va encomanar la covid i 'MasterChef' es va aturar dues setmanes», confessava a RAC1.

Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity 6'
Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity 6' | TVE

A més, el comunicador va posar el focus al fet que la gent va relacionar el que va dir l'actriu amb una depressió. «No em fico en aquestes opinions, però el cansament de la Verónica era que acabava de passar la covid,  i el Miki Nadal i jo també. Es va aturar el rodatge i vam tornar després de donar negatiu», va explicar a l'entrevista radiofònica.

 

Sobre el fet que Forqué abandonés el programa, Juanma afirma que «la Verònica va dir que no podia més perquè estava feta pols amb la covid, com el Miki i jo. Jo vaig començar a gravar sense olfacte i sense gust, i els deia que no podia cuinar i que no sabia si les coses estaven insípides o salades. Però la Verónica es referia al cansament que li havia provocat la covid», explica Castaño a Basté.

Així va ser l'emotiu comiat de Juanma Castaño a Verónica Forqué

El mateix dilluns, Juanma va fer una publicació al seu compte d'Instagram amb diverses fotos de Verónica Forqué i ell a 'MasterChef Celebrity 6'. I les va acompanyar d'aquest missatge tan emotiu: «Estem destrossats. Una de les persones més boniques i especials que he conegut mai».

Pla general de Verónica Forqué saludant els mitjans de comunicació
Verónica Forqué va patir molt al concurs culinari de TVE | GTRES

 

«Gràcies, Vero: m'has fet riure, cridar, reflexionar i gairebé plorar. En aquest moment tan difícil, una abraçada a la seva família i amics més propers. Diem adeu a una actriu increïble, un personatge irrepetible, la Forqué. No n'hi haurà cap com ella», concloïa la publicació.

El comunicador asturià va tornar aquest dilluns a 'MasterChef'

D'altra banda, aquest dilluns Juanma Castaño i Miki Nadal van tornar al plató de 'MasterChef' a l'estrena de la versió júnior. Tots dos van ser una altra vegada a les cuines juntament amb Aurora Ruiz, guanyadora de 'MasterChef Junior 8', durant l'última prova del programa.

El periodista esportiu va xerrar amb Gonzalo, un aspirant a guanyador del concurs que és asturià, com ell. «Tens cara de ser de l'Sporting, i aquí no estem per tonteries. Com no guanyis, no tornis a Gijón», li va deixar anar Juanma fent broma.