Juanma Villar, concursant de la primera edició de 'Masterchef', mor als 53 anys

El concursant madrileny es va posar al públic en la butxaca gràcies a les seves originals receptes elaborades amb cervesa
Juamna Villar, participant de 'Masterchef' a mort als 53 anys a Madrid | Twitter

 

 

'Masterchef' està de dol. El conegut concursant de la primera edició del ‘reality’ culinari de TVE, Juanma Villar, ha mort als 53 anys aquest dimecres, 20 de desembre. Una notícia molt trista, tenint en compte que era una de les persones més estimades del programa, i 'Masterchef' no ha dubtat a fer-ne ressò a les xarxes.

 

«Ahir va morir en Juanma, aspirant de la primera temporada. Des de la família 'Masterchef' volem enviar un petó enorme a tots els seus afins», anunciaven. De moment, les causes de la seva mort no han transcendit.

 

En Juanma va participar a 'Masterchef' quan tenia 48 anys i va ser el segon expulsat del programa. Tot i això, el concursant es va guanyar l'estima de tots els fans gràcies a l'extens catàleg de receptes amb cervesa.

 

La cervesa, ingredient fetitxe

La cervesa era la millor amiga d'en Juanma. I és que l'aprenent de cuiner va convertir la beguda en el seu ingredient fetitxe, fins al punt d'utilitzar-la a la pràctica totalitat dels seus plats. Així mateix, va arribar a muntar una botiga de cerveses a un mercat de Madrid. Ciutat on, de fet, vivia en Juanma. 

En Juanma, a la dreta, en el moment de la seva expulsió | RTVE

 


Tot i que era enginyer de telecomunicacions, la seva passió per la cuina va fer que es presentés al càsting de ‘Masterchef’, on va ser molt estimat. Així mateix, tal com va explicar durant el seu pas pel concurs, aquest va descobrir la seva passió per la cuina d'una forma una mica imposada.

 

I és que, segons ell, va començar a apreciar la cuina quan es va independitzar i, per tant, es va veure «obligat» a aprendre a cuinar.

Les xarxes socials, com no podia ser d'altra manera, s'han bolcat amb la família d'en Juanma i molts dels seus companys en aquella edició de 'Masterchef' s'han fet ressò de la trista notícia. Aquests han enviat les seves condolences a través de twitter.

 

 

 

Comentaris