El possible nou presentador català de ‘Pasapalabra’

Antena 3 vol assegurar-se l’èxit del concurs

Antena 3 ha jugat molt bé les seves cartes i ha aconseguit fer-se amb ‘Pasapalabra’, el famós concurs que Telecinco va deixar d’emetre per sentència judicial. En aquest sentit, Atresmedia està treballant molt per emetre’l com més aviat millor i aconseguir les audiències que el format tenia a la competència. Així, sense cap mena de dubte, qui serà el nou presentador és una de les notícies més esperades, ja que ha d’estar a l’altura del mític Christian Gálvez, que ha liderat el programa amb gran èxit en els darrers anys.

El nou presentador de ‘Pasapalabra’

En aquest sentit, des de fa setmanes que s’especula sobre qui serà el nou presentador de ‘Pasapalabra’ i han sorgit tota mena de rumors, com que seria Anna Simón o altres rostres reconeguts com Jorge Fernández, Silvia Jato, Nuria Roca, Jaime Cantizano, Paula Vázquez, entre altres. Tanmateix, el nou conductor del programa seria el català Juanra Bonet, segons ha avançat ‘el Confidencial Digital’, però que Atresmedia encara no ha confirmat.

D’aquesta manera, a Antena 3 hi hauria un ‘ball de presentadors’, segons el citat mitjà, ja que Arturo Valls serà el presentador de 'The Masked Singer: Adivina quién canta' i de '¡Boom!', mentre que 'Ahora caigo' deixarà de ser diari i passarà a emetre’s un cop per setmana i, per tant, deixaria Juanra Bonet lliure. Així doncs, el català seria el nou presentador de ‘Pasapalabra’, alhora que continua acumulant un gran èxit amb '¿Quién quiere ser millonario?'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari