Juanra Bonet serà el presentador de '¿Quén quiere ser millonario?'

Falta poc perquè el programa celebri 20 anys i Antena 3 vol comptar amb el català per aquesta nova etapa

Juanra Bonet serà el nou presentador de '¿Quén quiere ser millonario?'
El català Juanra Bonet serà el nou presentador de '¿Quén quiere ser millonario?' | ANTENA 3

La cadena televisiva Antena 3 vol tornar a incloure en el seu programa el concurs que tantes emocions ha provocat gràcies als seus premis econòmics. Falta molt poc perquè es compleixin vint anys des de la seva primera emissió i ara '¿Quién quiere ser millonario?' tornarà a la pantalla gràcies a Atresmedia.

Fins ara no hi ha cap informació sobre el seu futur horari d’emissió, però el que sí que se sap amb certesa és que al capdavant del programa no estarà Carlos Sobera, qui havia estat fins ara al càrrec del concurs, sinó que ho serà l’actual presentador de '¡Boom!', Juanra Bonet.

Antena 3 vol apostar pel presentador català per iniciar la nova etapa d’aquest mític format, ja que la seva trajectòria professional ha adquirit molta fama en els darrers anys gràcies a la seva proximitat amb el públic i el seu caràcter humorístic. La bona relació que manté amb l’audiència el va portar a presentar amb Eva González els directes dels programes de 'La Voz Kids' i de 'La Voz'.

Juanra Bonet en una imatge promocional
Juanra Bonet s'ha convertit en un dels rostres més coneguts d'Atresmedia gràcies al seu carisma | ANTENA 3

Un programa molt ben rebut per l’audiència

Carlos Sobera mentre presentava '¿Quién quiere ser millonario?'
Carlos Sobera mentre presentava '¿Quién quiere ser millonario?' a Telecinco  | TELECINCO

 

Tot i que en un inici '¿Quién quiere ser millonario?' va emetre’s a la cadena de Telecinco amb Carlos Sobera com a presentador, més endavant Antena 3 va adquirir els drets del concurs i va afegir-lo a la seva cartellera d'entreteniment l’any 2005, on va romandre durant tres anys, fins al 2008.

Gairebé quatre anys després, La Sexta i Antena 3 van unir-se per donar llum a un nou projecte, 'El Millonario', el qual va ser presentat per la valenciana Nuria Roca. Malauradament, el nou format va cancel·lar-se al cap d’uns pocs mesos a causa dels baixos índex d’audiència i fins ara no havien hagut intencions de recuperar el famós programa original.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari