El català Juanra Bonet fitxa per 'La Voz'

El nou fitxatge de 'La Voz', el presentador de '¡Boom!' Juanra Bonet, estarà amb els concursants abans de sortir a l'escenari per tal de donar-los ànims

Juanra Bonet en una imatge promocional
Juanra Bonet en una imatge promocional | Antena 3

El programa ‘La Voz’ estrena nova etapa amb una nova incorporació: dimecres 20 de març comencen els directes i Juanra Bonet és el nou fitxatge d'Antena 3 per animar i parlar amb els concursants abans d'entrar a escena a cantar.

‘La Voz’ començarà les seves gales en directe després de finalitzar la seva etapa de gravacions, en les quals s’ha pogut veure com es formaven cada un dels equips liderats pels ‘coaches’ Paulina Rubio, Pablo López, Antonio Orozco i Luis Fonsi. Així, la presentadora Eva González, estarà acompanyada de Juanra Bonet que, des del ‘backstage’, donarà l’últim impuls als concursants abans de sortir a l’escenari.

El presentador de ‘Boom’, amb l’humor que el caracteritza, tindrà com a objectiu que els concursants surtin a plató menys nerviosos i amb un somriure al rostre, per així poder donar el màxim de si mateixos en cada actuació. A més a més, el programa canvia el seu dia d’emissió i passarà a emetre’s els dimecres en lloc dels dilluns.

Els quatres equips ja estan tancats

Les gravacions de 'La Voz', que ja han finalitzat, han deixat la llista definitiva de concursants en cada equip, en el qual cada ‘coach’ compta amb quatre cantants que competiran pel triomf:

  • Equip de Paulina Rubio: Ángel, Marlo, Viki Lafuente i Susana Montaña.

  • Equip de Pablo López: Andrés Martín, Palomy, Javier Erro i Auba Estela Murillo.

  • Equip de Luis Fonsi: Linda, María Espinosa, Lion i Álex Palomo.

  • Equip d’Antonio Orozco: Javi Moya, Lia, Lorena Fernández i Marcelino Damion.

Eva González, presentadora de 'La Voz'
Eva González, presentadora de 'La Voz' | INSTAGRAM @EVAGONZALEZOFICIAL  

Juanra Bonet ja es va incorporar anteriorment a 'La Voz Kids'

Val a dir que Juanra Bonet ja presenta, juntament amb Eva Gongález, ‘La Voz Kids’, programa del qual s’estan realitzant les gravacions i que s’emetrà més endavant. Per tant, on primer veurem l’aparició de Juanra Bonet com a presentador serà a ‘La Voz’ en format adult.

Que el presentador formaria part dels nous canvis que tenia prevista la cadena Antena 3 per ‘La Voz Kids’ ja se sabia feia temps, quan la productora va anunciar que no hi hauria sala interactiva ni, per tant, suplent per Tània Llasera. Va ser llavors quan es va saber que Juanra actuaria en aquest nou rol com a dinamitzador, en un gènere televisiu al qual no està avesat, ja que sempre se l’ha vist en programes d’humor.

En assabentar-se de la notícia que participaria a 'La Voz Kids', el presentador va manifestar que per ell era un «regal per part de la productora i el canal» i que li feia molta il·lusió participar en aquesta nova aventura.


Comentaris

envia el comentari