YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La jugada de Telecinco a Olga Moreno abans de fer caure Antonio David

Olga Moreno es veu obligada a participar a 'Supervivientes' sense el suport del seu marit, que ha estat vetat en tots els platós de Mediaset

Antonio David Flores i Olga Moreno estan en el punt de mira per les declaracions que ha fet Rocío Carrasco en el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Fins i tot, La Fábrica de la Tele i Mediaset han decidit acomiadar a Antonio David. Ara bé, Olga Moreno ha estat escollida per participar a 'Supervivientes'. 

L'estratègia de Telecinco

Tal com assegura el portal digital 'Bluper', Telecinco hauria seguit una estratègia per fitxar a Olga Moreno. El passat dimarts, 16 de març, Telecinco va anunciar que Moreno és una de les concursants de la pròxima edició de 'Supervivientes'. Així doncs, el pròxim 8 d'abril començarà el programa i podrem veure a Olga a l'illa, però sense el suport d'Antonio David Flores, ja que li han vetat l'entrada a qualsevol plató de Mediaset.

Segons exposa 'Bluper', la cadena ja tenia preparada l'emissió del documental de Rocío Carrasco i, per tant, ja se sabia que acomiadarien a Antonio David. No obstant això, abans es va decidir fitxar a Olga Moreno per a 'Supervivientes'. Per aquest motiu, quan Telecinco va aconseguir la signatura de Moreno, llavors es va posar en marxa el comiat d'Antonio David.

Fins que no es va aconseguir que Olga Moreno signés el contracte, no es va anunciar l'estrena del documental de Rocío Carrasco, ja que llavors seria possible que Moreno decidís no participar en el 'reality'. D'aquesta manera, Telecinco va aconseguir comptar amb Moreno i, a més, per un preu més baix que si s'hagués fet el contracte després de l'exclusiva del documental. Així mateix, amb el contracte ja no es pot negar a participar en el programa sense el suport del seu marit. 

Les conseqüències de l'estratègia

Amb tot això, Telecinco ha sortit guanyant, però cal esperar per veure si Antonio David Flores decideix emprendre mesures legals contra la cadena. És més, Olga Moreno no vol participar a 'Supervivientes' sense el suport del seu marit. No obstant això, cal tenir en compte que ja ha signat el contracte i, en cas de voler abandonar el 'reality', hauria de pagar una 'multa'. Caldrà esperar per veure com avança la història. 


Comentaris

envia el comentari