Júlia Otero, a 'El Hormiguero': «Als polítics no els preocupa Espanya»

«Anem cap a l’extremisme», va assegurar una Otero que va explicar que «la política convencional no dona solucions a la gent»

Júlia Otero, a 'El Hormiguero', va carregar amb duresa contra els polítics espanyols
Júlia Otero, a 'El Hormiguero', va carregar amb duresa contra els polítics espanyols | Antena 3

Júlia Otero ha tornat al peu del canó. La periodista catalana d’Onda Cero va mostrar ahir a ‘El Hormiguero’ la seva cara més crítica amb l’escena política del país i va parlar sense embuts sobre quin és el panorama que preveu per Espanya. «Anem cap a l’extremisme. Aquests partits ressorgeixen perquè la política convencional no dona solucions a la gent», va comentar la catalana.

La periodista cridada al barri barceloní de Poble Sec va prosseguir en aquesta línia per assegurar que «als polítics no els interessa Espanya»  i per comentar: «L’únic que volen és saber qui guanyarà les eleccions». El que més crida l’atenció de tot plegat, però, és que fa tres anys Otero va assistir al mateix programa per comentar aleshores que «els polítics d’aquest país estan oxidats i s’han d’entendre».

Otero, a l’ordre del dia

La mateixa Otero ja va carregar amb duresa contra un acte presidit pel rei Felip VI. La periodista citava una fotografia del rei amb una sèrie de jutges en l’acte d’inauguració de ‘l’Any Judicial’, per criticar amb duresa contra l’estructura judicial espanyola.

«Espanya té un 52% de dones i la justícia, un 63% de jutgesses», deia la periodista galaico-catalana al fil de la fotografia esmentada mentre al·legava: «De veritat no els hi fa vergonya la fotografia, senyors?».

La fotografia, així mateix, va tenir un ressò enorme a les xarxes i van ser molts els qui van titllar la imatge de «masclista» i «retrògrada». El tweet, d'altra banda, va comptar amb gairebé 10.000 'likes'. 


Comentaris

envia el comentari