Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Baixen les temperatures amb vent en alguns punts i sol arreu dimarts

Julián Contreras se sincera sobre la seva sexualitat: «Tinc gustos molt variats»

El fill menor de Carmina Ordóñez se sotmet al polígraf de «Sábado Deluxe» per confessar els seus secrets més íntims
Imatge d'arxiu de Julián Contreras Ordóñez. | CatalunyaDiari

 

Julián Contreras, fill petit de Carmina Ordóñez, s'ha assegut aquest dissabte al 'Deluxe' per revelar els secrets i moments més ocults de la seva vida. Una vegada més, el germà de Francisco i Cayetano Rivera s'ha sotmès al polígraf de Telecinco, i ho fa per explicar els seus problemes econòmics, la relació entre germans i altres aspectes.

 

D'aquests dos temes s'ha parlat molta estona, però un dels temes considerats com 'tabú' era la seva sexualitat. Fins ara. Julián ha estat disposat a parlar de la seva orientació sexual davant de tota Espanya, i per això, ha desvelat que «m'agrada tot».

El fill de Carmina se sincera el 'Deluxe'

Sembla que les qüestions més íntimes del fill de Carmina també han estat contestades i revelades al 'polideluxe'. Segons ha relatat la mateixa Gema López: «Hi ha preguntes que durant molt de temps s'han pogut debatre o deixar a l'aire i que dissabte es resoldran. Per exemple, les tendències i els gustos sexuals de Julián».

 

El mateix Julián Contreras ha confirmat que «és el moment de contestar. Vaig amb la veritat per davant», ha confessat, acceptant al mateix moment que pot ser que les seves paraules no siguin compartides amb la resta d'espectadors.

 

Julián revela la seva orientació sexual

Finalment, el convidat de 'Dissabte Deluxe' ha desvetllat part d'una de les incògnites de la seva vida, la seva sexualitat. Paz Padilla li ha preguntat quins eren els seus gustos, la qual cosa realment li agradava, sense fer al·lusió únicament al sexe femení o masculí. Ha estat llavors quan Julián ha confessat: «Tinc gustos molt variats, m'agrada tot».

 

Contreras ha volgut mostrar-se transparent en la seva entrevista en el 'Deluxe' i ha decidit no vetar cap de les preguntes proposades pels col·laboradors de Telecinco. I pel que sembla, la seva orientació sexual no era l'únic tema polèmic de la nit. També s'ha parlat del tema de la utilització de les xarxes socials per lligar.