URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

L'audiència de ‘GH DÚO’, impactada per l'edat de Julio Ruz

La revelació ha agafat a tothom per sorpresa i han estat molts els qui han optat per dir-hi la seva a les xarxes

Julio Ruz és empresari i concursant del nou 'GH DÚO' | El Confidencial

Són molts els famosos que han sigut notícia per mantenir una aparença més jove de la que els hi correspondria; altres, en canvi, sorprenen pel desgast físic tot i tenir pocs anys, com és el cas de Julio Ruz, acompanyant de Maria Jesús Ruíz i Carolina Sobe a ‘GH DÚO’. Segons informa ‘La Coctelera’, l’empresari revelava la seva edat en el vídeo de presentació del programa: tot i que moltes persones ja pensaven que arribava a la cinquantena, té 36 anys.

«Però si sembla el meu pare!»

El mateix Julio Ruz es va definir com «lleig» i va assegurar poder «ser presumit no essent una bellesa». El cert és que, a jutjar pels comentaris que es van produir a les xarxes socials després de la notícia, ell no és l’únic que ho pensa: «Julio Ruz té la meva edat??? Si sembla el meu pare», «Que desmillorat està aquest home per tenir aquesta edat!!» o «Pujada d’autoestima que acabo de tenir al conèixer l’edat de Julio Ruz» són alguns dels comentaris que es van bolcar a Twitter.

Poc afecte per part de Maria Jesús

En el moment en què Maria Jesús va conèixer que els seus companys de concurs serien la seva exparella i Carolina Sobe, es va quedar estupefacta i sense saber què dir. L’ex Miss Espanya, al cap d’uns segons, trencava el silenci preguntant a Ruz: «Què t’has fet? Estàs molt lleig». L’empresari no va encaixar massa bé la pregunta, i va contraatacar de manera irònica: «Ella està molt guapa, li han aprovat molt bé les operacions».

  • També pots llegir: Maria Jesús Ruz, entre llàgrimes: «Crec que sóc una mala filla»
Maria Jesús i Julio Ruz van deixat de ser parella l'any passat | Telecinco

 

El seu ‘sex appeal’ no és físic

Sembla que l’atractiu de l’empresari no és el seu físic, sinó la seva desimboltura. Les dues últimes conquistes de Julio Ruz tenen una aparença molt cuidada i jove. Maria Jesús només té un any menys que ell, encara que podria aparentar ser el seu pare. La sorpresa, no obstant això, va ser l’edat de Carolina Sobe. La col·laboradora té 45 anys, és a dir, nou més que l’empresari. 

Maria Jesús Ruiz i Julio Ruz | CatalunyaDiari.cat

 

Edats sorprenents

El cas de Julio Ruz no és l’únic, i és que molts dels concursants de ‘GH DÚO’ tenen edats que no corresponen amb la que aparenten. Antonio Tejado, per exemple, va revelar que només tenia 30 anys; Kiko Rivera, tanmateix, sorprenia l’audiència recordant els seus 34.

  • Notícia relacionada: El nou 'look' de Jorge Javier per l'estrena de 'GH DÚO'

Comentaris

envia el comentari