Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Julio Ruz, parella de María Jesús Ruiz, hauria intentat lligar amb Lydia Lozano

L'empresari li hauria estat enviat missatges a la col·laboradora
María Jesús Ruiz amb Julio Ruz | CatalunyaDiari.cat

María Jesús Ruiz no està vivint el seu millor moment. Tot i haver tornat de 'Supervivientes' com una nova dona, feliç amb la seva parella i la seva filla, aquesta felicitat s'ha vist truncada de cop i volta després d'una acusació de fals testimoni en un judici que podria enviar-la a presó.

 

Però a més a més, el seu gran amor amb Julio Ruz podria acabar vent aviat després que s'hagi descobert una gran notícia a 'Sálvame'. Segons sembla, l'empresari hauria intentat lligar amb la col·laboradora de Telecinco, Lydia Lozano. La notícia ha arribat amb molta sorpresa, ja que precisament Lydia és una de les persones amb qui més mala relació sembla tenir amb Julio. En un dels programes de 'Supervivientes' inclús van protagonitzar una forta discussió.

Lydia Lozano, la col·laboradora de 'Sálvame' amb la que Julio hauria intentat lligar | Telecinco

Lydia Lozano, l'objectiu de Julio Ruz

Sembla que Lydia ho portava molt amagat l'actitud amb ella de l'actual parella de María Jesús Ruiz. «Tinc un missatge molt afectuós de quan em va donar un desmai en un dels debats», va acabar confessant Lozano. «Es va preocupar per mi, inclús en va enviar un missatge».

 

Però la cosa no acabaria aquí. Segons ha dit la periodista Laura Fa, l'empresari també hauria escrit altres missatges a Lydia, i en diverses ocasions. En un dels comentaris que va rebre la col·laboradora, Julio hauria escrit: «Que maca surt avui a televisió».

Múltiples infidelitats desvelades a televisió

Amb aquesta bomba que ha sortit a la llum a 'Sálvame', María Jesús encara tindria un dilema més gran amb la seva parella. La fidelitat de Julio ja estava sent dubtosa des de feia setmanes, quan van sortir vídeos on se'l veu lligant amb una altra dona. Ara, els afectuosos missatges a Lydia són com un gerro d'aigua freda per l'exMiss Espanya.

 

De fet, aquesta misteriosa dona seria Cristina Ruiz, una jove que és coneguda per ser pretendenta al popular programa 'Mujeres y hombres y viceversa'. Ella mateixa va assegurar que l'empresari li havia dit que volia «portar una doble vida amb ella com la seva xicota», per què María Jesús ja «no el satisfà».