Julio Ruz durant una gala de 'GH Dúo' el febrer de 2019

Julio Ruz reapareix totalment renovat i deixa tothom sense paraules

L'exparella de María Jesús Ruiz ha volgut intervenir a 'Sálvame' mostrant un autèntic canvi radical

Julio Ruz ha deixat tothom sense paraules amb la seva última aparició pública. El que fos parella de María Jesús Ruiz s'havia mantingut apartat del focus dels mitjans de comunicació des que va finalitzar l'edició de 'GH Dúo' on va participar, i ara ha reaparegut amb una imatge totalment renovada

Julio Ruz s'ha sotmès a un empelt capil·lar

Així les coses, Ruz va voler mostrar la seva opinió en relació amb la vida sentimental de María Jesús, i ho va fer per un dels programes estrella de Telecinco: 'Sálvame'. Amb tot, el que més ha cridat l'atenció de la seva intervenció no han estat les paraules que ha pronunciat, sinó l'empelt capil·lar al qual s'ha sotmès. 

I és que fins al moment Julio Ruz sempre havia lluït calb, quelcom que li feia semblar molt més gran. En aquest sentit, cal recordar que l'empresari tan sols té 37 anys, una informació que va agafar per sorpresa tothom en el moment que es va fer pública. 

Un empelt madrileny de 4.000 euros

Julio Ruz, amb una nova imatge, intervenint a 'Sálvame'
Julio Ruz s'ha sotmès a un empelt capil·lar de 4.000 € | Mediaset

Gràcies a l'empelt, doncs, l'exparella de María Jesús mostra un aspecte molt més juvenil, amb una cabellera d'allò més abundant i que, a més, és d'origen nacional. «No me l'han fet a Turquia», feia patent el castellano-manxec, «m'ho han fet a Madrid».

En aquest sentit, el tractament li ha costat 4.000 euros: «Tenia fet el làser. El pèl que llueixo és meu», feia patent davant d'uns col·laboradors de 'Sálvame' totalment estupefactes. Per la seva part, Paz Padilla afegia el següent: «El que està clar és que no tens un pèl de ximple... I on hi ha cabell, hi ha alegria».

També et pot interessar...