Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

🚨 Una dona greu en ser atropellada per un autobús al centre d'Olot

Justo Molinero a un col·laborador de Susanna Griso: «No et mereixes una merda»

El locutor ha tingut un controvertit enfrontament amb Albert Castillón en el plató d''Espejo Público'
Justo Molinero en el plató d''Espejo Público' | Antena 3

 

Justo Molinero ha acudit com ha convidat al programa ‘Espejo Público’ per a promocionar un concert solidari que organitzava al parc aquàtic Illa Fantasia.  El locutor, però, ha estat protagonista per una forta enganxada que ha tingut amb el col·laborador del programa Albert Castillón.   

 

Després de més de 5 minuts de conversa, on el periodista d’Antena 3 ha recriminat al locutor de Ràdio TeleTaxi les seves «amistats polítiques», ha arribat el moment de més tensió. Quan ja s’acomiadava i després de no voler fer dos petons a Castillón, Molinero sentenciava: «Saps que, no li dono res perquè no es mereix una merda».

 

Castillón recrimina els seus contactes polítics a Justo Molinero

Aquests fets van passar just després que Susanna Griso va demanar als dos que provessin de resoldre les seves diferències. Però sembla que això no serà possible almenys per part de Castillón. Des del començament de l’entrevista, el periodista ha acusat Molinero de rebre favors polítics.

 

Un dels moments de tensió entre Albert Castillón i Justo Molinero | Antena 3

 

Una de les acusacions que va fer el periodista va ser: «Et vaig conèixer quan l’emissora era il·legal, llavors Pujol vol el favor del poble andalús i de sobte… reps una concessió». Aquest també li va recriminar al locutor andalús: «Quan Mas et va tancar l’emissora et vas fer amic de Junqueras, ara de qui ets?» 

 

Justo Molinero ha negat tenir cap interès ocult quan va convidar a Jordi Pujol al seu programa. Ha titllat diverses vegades de mentider a Castillón i l'ha retret que «et deixés dur massa pels altres  sense contrastar les coses».

 

Imatge dels tres en el moment del comiat de Justo Molinero | Antena 3

 

«Tots els mitjans catalans nacionalistes reben subvencions»

Les subvencions que ha rebut des de la Generalitat també ha estat una altra de les polèmiques entre Castillón i Molinero. El col·laborador d’Antena 3 ha afirmat que l’emissora de l’andalús és una més «de tots els mitjans nacionalistes que reben subvencions».

 

Justo Molinero ha negat haver rebut mai cap subvenció. Davant l’aportació de diverses xifres per part de Castillón, Molinero ha afirmat: «Això són campanyes de publicitat, he rebut diners del govern com de molts altres clients».

 

Finalment, el que havia de ser una promoció d'un acte solidari s'ha acabat convertint en una discussió política que segons Susanna Griso «reflecteix el que està passant a Catalunya».