'Kara Sevda', la història d'amor que ocuparà l'espai de 'Sálvame' per un dia

Totes les cadenes de Mediaset emetran l'estrena de la telenovel·la turca aquest 23 d'octubre

'Kara Sevda' deja a la audiencia de Telecinco sin 'Sálvame'
'Kara Sevda' deixa a l'audiència de Telecinco sense 'Sálvame' per un dia | Telecinco

Els directius de Mediaset no tenen cap dubte del fet que 'Sálvame' és un dels programes estrella de Telecinco. Des de la seva estrena, aquest espai de la premsa del cor s'ha convertit en el preferit de l'audiència i qualsevol canvi que pateix provoca un gran rebombori. 

La cadena de Paolo Vasile, però, sembla que té un gran format televisiu entre les mans i és per això que ha decidit fer una petita modificació en la seva graella d'aquest dimarts 23. L'exitosa telenovel·la turca 'Kara Sevda' s'estrenarà en l'espai habitual del programa encapçalat per Carlota Corredera. 

Des de les 16.05 a totes les cadenes del grup, Telecinco, Divinity, Energy i Be Mad, es podrà veure el primer capítol d'aquesta ficció. Els fans de 'Sálvame' hauran d'esperar per un dia fins a les 17.30 per veure els seus col·laboradors favorits. 

‘Kara Sevda’, guanyadora d'un premi Emmy Internacional

'Kara Sevda', amor etern en català, és una història d'amor d'un gran èxit internacional d'ençà que el canal turc Star TV la va començar a emetre l'any 2015. Són centenars les bones crítiques que ha rebut en els més 60 països on es pot veure. 

'Kara Sevda', la gran aposta de Telecinco
'Kara Sevda', la gran aposta de Telecinco | 'Kara Sevda'

 

Aquest serial televisiu compta també amb multitud de premis. L'any 2017 va rebre el premi Emmy Internacional a millor telenovel·la. També es va endur un premi Especial del Jurat en els Seoul International Drama Awards. Els seus dos protagonistes també han estat premiats en el seu país. En els Golden Butterfly Awards, Neshilan Atagül va ser nomenada millor actriu de sèrie dramàtica. Ella i Brak Özçivit van ser considerats la millor parella d'una sèrie de televisió.    

‘Sálvame’ parlarà de ‘Kara Sevda’

La primera emissió de 'Kara Sevda' també es veurà reforçada amb els continguts que es tractaran després a 'Sálvame Naranja'. El programa rendirà un homenatge a la ficció turca per tal d'aconseguir enganxar encara més als teleespectadors. 

El plató es convertirà per un dia en un dels espais més importants de la sèrie, un saló de te. Els col·laboradors parlaran sobre els seus amors platònics i explicaran algunes de les seves antigues relacions. 


Comentaris

envia el comentari