Cayetano Rivera, atemorit amb el nou fitxatge de Telecinco

Ha passat un dels seus anys més durs per la seva polèmica amb Karelys i el seu matrimoni, que penja d'un fil

Cayetano Rivera sortint del cotxe
Cayetano Rivera tremola amb la decisió de Telecinco | G3

'Viva la vida’ estrena temporada i compta amb un gran fitxatge que ha deixat a tots bocabadats. Karelys Rodríguez, la qui va donar la bomba de la seva aventura amb Cayetano, formarà part aquest any de l'equip del programa.

Aquest mateix dissabte, Kareyls protagonitzarà una entrevista en profunditat juntament amb Emma García, que torna de vacances. Segons apunten alguns mitjans, la nova col·laboradora presumptament parlarà àmpliament de la relació que va mantenir amb el torero a les esquenes de la seva esposa, Eva González.

Experta en lleis a 'Viva la vida'

Però per si fos poc, l'advocada s'incorporarà com a fitxatge estrella del programa, on farà de col·laboradora al costat dels altres tertulians, però amb un valor afegit. S'incorporarà com a experta en lleis; així és, gràcies a la seva professió com a advocada i al seu coneixement del codi legal, Karelys podrà comentar l'actualitat sota el prisma legal.

Cal destacar que aquesta serà la primera vegada que Karelys trepitgi un programa de televisió, perquè des que van saltar les seves imatges amb el torero, s'havia mantingut en un pla molt discret, que va trencar només per a concedir una entrevista a ‘Lecturas’ on es defensava dels atacs i explicava la seva versió del que havia passat, deixant anar la gran bomba: «He tingut una relació amb Cayetano Rivera, fins l'any passat», va confessar.

Ara, Karelys ha decidit anar un pas més enllà i fer el salt a la televisió com a tertuliana, però abans haurà de passar per l'entrevista més personal, on se li preguntarà amb tot luxe de detalls sobre la seva relació amb Cayetano i en la qual l'advocada tindrà l'oportunitat d'explicar-se i donar la seva versió de la història com mai abans.

Una cosa que de ben segur està amoïnant a Cayetano, perquè la seva relació amb Eva podria penjar d'un fil a causa de tot el succeït aquest últim any, i aquesta pròxima entrevista podria acabar definitivament amb el matrimoni.


Comentaris

envia el comentari