ÚLTIMA HORA

🔴 Desconvoquen el tall de l'AP-7 a la Jonquera

Karlos Arguiñano i el seu passat: va arribar a deure 30 milions de pessetes

El cuiner més famós de la televisió confessava a 'Liarla Pardo' que va estar a punt d'entrar en bancarrota i de perdre el seu negoci
Karlos Arguiñano, en una fotografia promocional del seu programa de cuina | Antena 3

 

El passat diumenge 3 de febrer, Karlos Arguiñano va ser convidat al programa ‘Liarla Pardo’ de ‘La Sexta’on va ser entrevistat per Cristina Pardo, mentre cuinaven una recepta de calamarsons.

 

Allí, el cuiner més famós de la televisió confessava haver passat per problemes econòmics molt importants en el passat, en què va arribar a acumular uns deutes per un valor de 30 milions de les antigues pessetes. És per això que sempre ha estat molt agraït a la televisió, ja que aquesta el va salvar de la bancarrota, catapultant-lo a la fama durant la dècada dels noranta.

 

 

Els records d’aquella època

Tal com recull 'La Coctelera', Karlos Arquiñano recordava l’època en què estava immers en tot l'embolic del restaurant i dels deutes, i a la vegada naixia la seva filla: «quan va néixer l'Amaia, que ja té 31 anys, jo tenia un embolic terrible al restaurant que no sabia si me l’anaven a prendre».

 

Arribats a aquest punt, Arguiñano va decidir pagar a tots els seus proveïdors excepte a un peixater, a qui li va arribar a deure 30 milions de les antigues pessetes: «llavors, amb 30 milions et compraves quatre pisos», exclamava el cuiner.

Imatge d'arxiu de Karlos Arguiñano durant un dels seus programes | atresmedia

 

Gràcies a la televisió, però, va poder sortir dels problemes monetaris que arrossegava, convertint-se, d'aleshores ençà, en una estrella de la televisió: «Llavors, vaig començar a la televisió i les coses m’han anat bé perquè vaig poder pagar al peixater i també un crèdit de 250 milions de pessetes que vam demanar llavors, per construir l’hotel» recordava Arguiñano davant la sorpresa de tots els convidats que estaven escoltant la seva història.

 

Els deutes dels famosos

Karlos Arguiñano no és l’únic personatge famós que s’ha atrevit a confessar els problemes econòmics que ha hagut de travessar. Uns dies enrere, el presentador Pablo Motos, arran d’una conversació amb el seu convidat del programa, Vicente Vallés, confessava que va estar a punt de perdre-ho tot en cinc hores, quan va esclatar la bombolla immobiliària.

 

Bibiana Fernández és una altra famosa que més d'una vegada ha explicat la delicada situació econòmica en què es troba, a causa dels deutes que té amb Hisenda i que la mantenen asfixiada.

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris