'Sálvame', en suspens després de l'acusació de comprar bebès

Un dels col·laboradors del programa ha estat titllat de comprar nens

Els col·laboradors de Sálvame durant un dels seus programes
Sálvame ha anat perdent col·laboradors i alguns s'han girat en contra dels actuals | Telecinco

Fa més de tres anys que un dels col·laboradors de 'Sálvame' va manifestar el seu desig de ser pare, malgrat no conèixer-se-li una parella. El desig de Kiko Hernández es va fer realitat a principis de 2017, quan van néixer les seves dues filles, Abril i Jimena, que va tenir gràcies a la gestació subrogada.

L’arribada de les seves petites va suposar el moment més especial en la vida del tertulià, i en el més important, tot i això, va implicar que no paressin de ploure-li crítiques i acusacions.

Karmele, una de les rivals eternes

Aquesta vegada ha estat una de les rivals eternes del programa de tardes de Telecinco la que ha tret el tema a les xarxes. En el seu compte de Twitter, Karmele Marchante, ha arremès contra Kiko Hernández i contra Jorge Javier Vázquez.

La periodista ha acusat el madrileny de «comprar criatures», fent al·lusió a com es va convertir en pare: a través de la gestació subrogada. Cal recordar que és una pràctica que a Espanya està prohibida i que pot considerar-se un dels pitjors delictes, ja que és sospesada com a tràfic de persones.

Però no ha estat Kiko l'única persona a la qual ha atacat l'excol·laboradora de 'Sálvame', sinó que aquesta ha qualificat a tots els col·laboradors de «gentussa» i com una «colla miserable d'ignorants». A més, ha manifestat que tenen una «obsessió» amb ella, fent especial al·lusió a Jorge Javier Vázquez, a qui ha titllat de «maltractador, misogin i nan psicòpata».

Karmele també ha explicat que el català els exigeix als col·laboradors que li facin la gara-gara, però que ella mai va caure en el seu joc. Per si no fos prou, també ha arremès contra la direcció del programa, als quals ha acusat de «donar ordres per a desvirtuar als col·laboradors», amb la intenció de guanyar audiència.

La periodista també ha explicat a les seves xarxes socials algunes de les quals coses que va viure quan hi treballava: «Carreres de drogues als banys i camerinos, alcohol, mentides no informatives, ordres de la direcció per a desvirtuar esdeveniments per a major audiència».

La resposta de Jorge Javier Vázquez

«Feia temps que no sabia res d'ella. De tant en tant es fica en tolls a cop de tuit i aprofita qualsevol ocasió per a ventar a tot el que faci olor a ‘Sálvame’», ha començat escrivint el presentador al blog de la revista 'Lecturas', en resposta a les paraules que li ha dedicat la seva excompanya.

«Karmele és divertida, és divertidíssima. Les seves anades d'olla són llegendàries i si l’agafes de bones, tot el que surt per la seva boca és pur dadaisme. És la dona més egoista que he conegut en tota la meva vida, encara que ella es creu que és el súmmum de la generositat i la solidaritat».

«Potser aquí radica la seva grandesa: en la incapacitat més absoluta per a analitzar d'una manera objectiva l'esdevenir d'éssers, animals i coses», ha finalitzat Jorge Javier.


Comentaris

envia el comentari