Karmele, amenaçada per un col·laborador de 'Sálvame': «Em vol en una caixa de pi»

Karmele Marchante assegura que Kiko Hernández li ha enviat missatges amenaçadors i carrega durament contra el programa

Karmele Marchante destapa els draps bruts de el programa de Telecinco, Sálvame, i dels col·laboradors.
Karmele Marchante destapa els draps bruts del programa de Telecinco 'Sálvame', i dels col·laboradors | GTRES

María del Carmen Marchante Barrobés, coneguda popularment com a Karmele Marchante, carrega contra el programa 'Sálvame i contra els col·laboradors que hi treballen, els seus antics companys.

 

La periodista del cor va ser un dels membres de la cort de Jorge Javier Vázquez. Durant el seu temps com a tertuliana en el programa La Fábrica de la Tele, es va consolidar com un dels personatges més polèmics.

 

Després d'un temps al marge dels mitjans de comunicació, Karmele torna a estar d'actualitat per les acusacions que ha emès a través del seu compte de Twitter sobre antics companys de 'Sálvame'. No obstant això, Karmele no accepta tornar a estar en el focus informatiu dels programes de la premsa rosa, i afirma que li fa «fàstic» que parlin d'ella.

 

Karmele destapa missatges molt durs cap a ella

L'excol·laboradora de 'Sálvame' no ha deixat canya dreta, si bé l'acusació més dura ha estat contra Kiko Hernández. Segons les paraules de Karmele Marchante, el col·laborador li ha enviat diversos missatges en els quals desitjava presumptament la mort a la periodista.

 

«Em diu coses terribles, com ara que em vol veure en una caixa de pi», explica Karmele. A més, la periodista afirma que Kiko Hernández «es va quedar a gust despatxant d'una forma escatològica, vulgar i rastrera en directe, sense que ningú digués res».

 

El presentador del programa, Jorge Javier Vázquez, tampoc ha passat desapercebut per a Karmele. La catalana titlla l'estrella de la cadena com un «maltractador psicològic» i «nan psicòpata».

 

Al mateix temps, assegura que a Jorge Javier li agrada sentir-se lloat, però que ella no va sucumbir a les seves exigències. «Mai em vaig doblegar en aquell pou de maltractament, assetjament i mentides. Me'n vaig anar, soc feliç, escric sobre política, treballo a TV3», sentencia Karmele.

 

La periodista amenaça d'explicar-ho tot

L'excol·laboradora de 'Sálvame' amenaça al programa amb descobrir tot el que sap sobre ell, si no cessen els comentaris sobre ella. I és que, segons la periodista, el programa de Telecinco realitza «carreres de drogues en lavabos i camerinos, alcohol, mentides no informatives, ordres de la direcció per a desvirtuar fets per aconseguir més audiència»... A més, assegura en el seu compte de Twitter que en el programa tenen lloc casos «d'assetjament, de maltractament i de vexacions».

 

 

 

Karmele està disposada a ficar remei per la via judicial si és necessari. Assegura que la seva advocada «està a punt d'empaperar a la productora» per tot el que va tenir lloc mentre ella treballava per al programa de Telecinco.

 

La periodista de TV3 està tranquil·la i molt segura de tenir l'as sota la màniga. «Tinc la raó i no tinc gens de por a res», sentenciava taxativament.

 

Karmele destaca els motius de la seva sortida de 'Sálvame'

La periodista va manifestar públicament que no doblegar-se davant Jorge Javier, tal com aquest exigeix —segons la versió d'ella—, va ser determinant. Karmele també ha fet públic que algun dels personatges del programa «prenien alcohol per a sortir a plató».

 

D'altra banda, assegura que ser l'única professional del mitjà també va afectar en la seva projecció professional a 'Sálvame': «Era l'única periodista, estava rodejada de rates ignorants i això té un preu», assenyala Karmele. 

 


Comentaris

envia el comentari