Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Karmele Marchante diu que el seu pas per 'Sálvame' ha sigut «el gran error de la seva vida»

La periodista ha tornat a insultar als col·laboradors
Imatge d'arxiu de Karmele Marchante a 'Sálvame'.   | Twitter @KarMarchante

 

La periodista Karmele Marchante va marxar de 'Sálvame' fa més d'un any i des de llavors no ha dit ni una sola paraula amable dels seus excompanys. De fet, fa uns mesos, Karmele va confessar que el seu pas pel programa de Telecinco no va ser gens agradable i que és un moment de la seva vida del qual no se sent orgullosa. 

 

«Estic feliç per haver deixat aquell lloc execrable. Per fi, la gent em coneix pel que jo ja feia abans d'aquesta etapa, la qual ha sigut la pitjor i el gran error de la meva vida». Tanmateix, Karmele sembla que tampoc s'ha oblidat dels seus excompanys de feina, ja que continua dedicant-los alguna paraula. 

Insults a Jorge Javier i als col·laboradors 

D'altra banda, fa uns mesos, Karmele va anunciar que tenia la intenció d'escriure un llibre. Ara, molts seguidors de la periodista, li demanen que comenci a escriure sobre el seu pas per ‘Sálvame’. Una petició que sembla que, finalment, Karmela podria decidir-se a escriure.
 

No obstant això, la periodista ha donat a entendre que, de moment, no escriurà res sobre la seva etapa al programa, tot i que ganes segur que no li falten, ja que a la mínima que té l'oportunitat d'atacar als seus excompanys, ho fa, com ha demostrat a través de Twitter. 

 

 

Així doncs, Karmele anomena «nan botifarró» a Jorge Javier, i «palanganers» a la resta dels col·laboradors del programa de 'Sálvame'.  I és que la periodista no es talla un pèl, i deixa en evidència que la seva relació amb tots els seus excompanys de feina no va acabar bé.

Documentant-se a Nigèria

De moment, però, el que sí que està fent Karmele és documentar-se a Nigèria, precisament, per poder escriure el llibre que té entre mans. En assabentar-se de tal viatge, els seus seguidors no han dubtat a expressar la seva opinió, alguns animant-la amb el seu llibre, però uns altres deixant clar que per a ells no faria falta que tornés a Espanya. I és que Karmele té tants fans com a detractors.

 

A més de tot aquest tipus de comentaris, apareixen també els dels seguidors que tant li han demanat a la periodista que escrigui del que va passar a 'Sálvame'.