Primer pla Kike Calleja

Kike Calleja s'espanta i pren mesures per acabar amb el malson de la seva xicota

Kike Calleja ha pres una decisió que ha sorprès tothom

Kike Calleja és un dels periodistes més famosos de la petita pantalla i ha hagut de pagar les conseqüències de la seva popularitat. El pròxim 8 de juny es casarà amb Raquel Abad, una antiga concursant de Gran Hermano que li va robar el cor fa anys. Tots volen saber com serà el casament i la núvia està espantada pel que pugui passar, així que el reporter ha pres mesures.

Kike Calleja coneix millor que ningú com funciona el món del cor i sap que el casament es convertirà en notícia. Hi acudiran convidats força famosos, com Gema López i María Patiño, per això els paparazzis intentaran descobrir els secrets de l'esdeveniment. Per això ha pres una decisió: requisar els telèfons mòbils per impedir filtracions innecessàries.

Muntatge Kike Calleja i Raquel Abad
Kike Calleja està molt enamorat de la seva futura dona | Telecinco - Instagram

Kike ha acabat amb el malson de manera radical perquè vol que Raquel gaudeixi del casament i que els seus convidats estiguin còmodes. Tots podran tenir accés als seus mòbils, però els hauran de fer servir fora del recinte, com va fer Belén Esteban. És una mesura que també hauria d'haver pres José María Almoguera, el fill de Carmen Borrego, ja que li han destrossat l'exclusiva.

Kike, segons ha sortit publicat, ha negociat amb una revista per vendre unes imatges i donar unes declaracions el dia del casament. Vol evitar que algú filtri informació delicada, però també pretén protegir els seus convidats famosos. Hi haurà, tal com va confessar a Lecturas, un total de 200 persones i no té ganes tenir problemes.

Calleja és íntim amic de la família Campos, un clan que genera massa interès, i molts membres estaran quan es casi amb Raquel Abad. Vol prohibir els telèfons mòbils perquè la gent gaudeixi i estigui relaxada, sabent que ningú no els podrà fotografiar. El fill de Carmen Borrego ha patit les conseqüències de no ser tan previngut.

Kike Calleja és conscient del perill

Kike treballa de reporter a Sálvame i la seva fama és cada vegada més gran, de fet ha arribat a substituir Jorge Javier al Deluxe. Ha convidat tots els seus companys de Telecinco i sap que són cares molt atractives dins de la premsa rosa. Més d'un intentarà fer fotografies, per això vol reduir el perill i evitar que cap no s'enfadi.

Kike Calleja posant somrient
Kike Calleja s'ha convertit en una cara molt coneguda | GTRES

Calleja va concedir una entrevista a la revista Lecturas i va revelar que convidaria a la majoria dels col·laboradors de Sálvame. «De totes maneres poden passar moltes coses i jo tampoc em penso prendre malament si algun no vol venir». La seva intenció és passar un moment agradable i compartir-lo amb el seu cercle més íntim, tot i que hi haurà molts convidats.

Terelu Campos ha explicat a Viva la Vida, programa on col·labora de forma habitual, que està il·lusionada pel casament del seu amic. Les seves paraules van causar molta polèmica, ja que no oblidem que en el passat van mantenir una relació sentimental. Actualment són més que companys de cadena, de fet la mare d'Alejandra Rubio adora Raquel Abad.

Kike Calleja ja ha donat explicacions

Kike sap que el casament estarà carregat de polèmica, per això ha explicat amb antelació la decisió que ha pres. La seva intenció és que la Raquel estigui tranquil·la, per això ha pres mesures per evitar que algú cometi algun error. De vegades es filtren fotos sense mala intenció, simplement per desconeixement o manca de prudència.

Calleja coneix bé com funciona el negoci i sap que tothom vol saber-ne alguna cosa: si el seu company José Antonio León li farà companyia. Els reporters són íntims amics, però el marit de Raquel no va estar al casament de José, encara que ja va revelar el motiu.

«José Antonio i Rocío ens van dir que celebrarien el casament, però que seria per a amics molt íntims i que no ens convidaria. Ho vam entendre perfectament per com estaven les coses fa un any. Després ens van dir que havien canviat d'idea i que sí que estàvem convidats, però ja no hi vam poder anar».

▶️ Carmen Porter cuenta la verdad tras los rumores de su divorcio con Iker Jiménez