Kiko Hernández contra Anabel Pantoja: «Ets una gran mentidera»

Una publicació a l'Instagram d'Anabel ha fet esclatar els comentaris del col·laborador de 'Sálvame'
Kiko Hernández en una imatge d'arxiu | Telecinco

«Només et mou la pela, podries haver-ho parat, però no ho has fet, no em tornis a trucar en la teva punyetera vida. Oblidat de mi», aquestes van ser les fortes paraules que Kiko Rivera va dir a la seva cosina Anabel Pantoja després d'esclatat la gran bomba a 'Sálvame'. La trucada d'Isabel Pantoja va fer esclatar el plató i el seu fill culpa a Anabel.

 

Però després sembla que tots dos van desmentir que aquestes acusacions sortissin de boca del DJ. Ara, Kiko Hernández es troba realment enfadat amb la seva companya pel que sembla és tot una mentida.

Anabel rep crítiques dels col·laboradors de 'Sálvame'

«Ets una gran mentidera, Anabel Pantoja», li va dir en ple directe. Sembla que Kiko sap perfectament que va ser el seu cosí el que li va enviar el missatge i li va arribar al telèfon mòbil durant el programa de Telecinco. Segons ha dit Hernández, va escoltar Anabel parlant amb la tonadillera, plorant desconsoladament pel text que li havia escrit el seu cosí.

 

De fet, el col·laborador ha arribat a viure en una gran contradicció. Però una part, ell sap perfectament el que va escoltar, però la negativa d'Anabel un cop rere l'altre, l'han fet dubtar, sobretot també per la manera d'actuar els últims dies de la jove: «He arribat a dubtar perquè quan et desmenteixen tantes vegades una cosa, i la veus tan convençuda i jurant tal cosa, penso 'Potser t'has equivocat Kiko».

Kiko Hernández i Anabel Pantoja | Telecinco

«Ets una gran mentidera»

Però de totes maneres, ell sap que la neboda de la tonadillera menteix. Però la gota que ha vessat el got ha estat un vídeo d'Anabel a les xarxes socials afirmant que entre la seva família no hi ha problemes i són «una pinya».

 

Davant d'aquest vídeo, Kiko Hernández no ha aguantat més i ha esclatat en directe: «No tens cap mena de seriositat, inclús ets una mica pallassa, perquè tu no pots anar dient que estàs molt malament i tens problemes amb la teva mare i les amigues, i després fer-te vídeos vestida de conilleta. Hi ha coses que s'han d'afrontar amb seriositat, no vestida de 'mamarratxa'».

 

Finalment, seguint amb les crítiques a Anabel, el col·laborador li ha aconsellat: «Si vols protegir a Kiko Rivera, com vulguis, però dóna arguments, dóna noms, però no diguis que és una conversació privada», ha sentenciat.